Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ- Ο Λυκογιάννης δήλωσε αισιόδοξος

ΠΑΟΚ- Ο Λυκογιάννης δήλωσε αισιόδοξος

Λυκογιάννης ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν και ο Έλληνας τεχνικός έκανε δηλώσεις. Συγκεκριμένα, στα καθιερωμένα σχόλια, που γίνονται στην πρεμιέρα κάθε σεζόν , ο Λυκογιάννης εμφανίστηκε αισιόδοξος. Όπως είπε, ο Θεσσαλονικείς έχουν όνειρα, είναι «πεινασμένοι» για επιτυχίες και φιλόδοξοι για τη σεζόν 2021/22.

Ακόμα, ο Λυκογιάννης, τόνισε πως χρειάζεται σκληρή δουλειά, προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει ρόλους. Παράλληλα, όπως είπε, ο ΠΑΟΚ φέτος θα έχει ως ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα, τον κόσμο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ:

Για την προετοιμασία, αλλά και τους στόχους της νέας σεζόν:
«Είναι αλήθεια ότι μου φαίνεται πως δεν πέρασε και πολύ καιρός από τότε που κάναμε την τελευταία μας συνάντηση εδώ. Το παρκέ όντως είναι πολύ όμορφο όπως έχει διαμορφωθεί.

Μοναδικός στόχος αυτή στιγμή είναι να δουλέψουμε όσο πιο έντονα και πιο σκληρά γίνεται, προκειμένου να βρούμε τους απαιτούμενους ρόλους και την απαιτούμενη χημεία και να φτιάξουμε μία ομάδα η οποία θα μάχεται και θα παλεύει μέσα στο γήπεδο. Όσον αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας, θεωρώ ότι όλοι όσοι είμαστε εδώ, είμαστε αρκετά φιλόδοξοι και πεινασμένοι, αλλά και αισιόδοξοι για την επόμενη σεζόν. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλά».

Για την παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και πάλι στο γήπεδο:

«Είναι κάτι που το περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία, να παίξουμε ξανά με τον κόσμο, πολύ περισσότερο σε αυτό εδώ το γήπεδο που όλοι γνωρίζουμε ότι θα μας δώσει μία έξτρα ώθηση».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ στο Twitter:

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…