Κεντρική Γυναίκες Πανελλήνιο Νεανίδων- Τελετή λήξης

Πανελλήνιο Νεανίδων- Τελετή λήξης

neanides2

Οι ομάδες παρατάχθηκαν στο παρκέ του ΔΑΚ Νέου Ρυσίου, στην τελετή λήξης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων. Στην πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης Δαμουλάκη Γεωργία το αναμνηστικό παρέδωσε ο κ. Βακαλόπουλος Μιχάλης, μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ. Στην πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά Δαμουλάκη Γεωργία της Ηλιούπολης το αναμνηστικό βραβείο παρέδωσε ο κ. Παπαδόπουλος Θεόδωρος, Δήμαρχος Θέρμης.

 

Στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης Δαμουλάκη Γεωργία (Ηλιούπολη), Μπαξεβάνου Κατερίνα (Παναθλητικός), Γρηγοροπούλου Γεωργία (Πρωτέας), Παπαδάκη Σταυρούλα (Χανιά), Μάντζου Δόμνα (Πιερικός), τα αναμνηστικά στην τελετή λήξης, απένειμε ο κ. Χρηστίδης Δημήτρης, β΄ αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΘ.

Στην 4η ομάδα της διοργάνωσης τα Χανιά, τα αναμνηστικά διπλώματα παρέδωσε ο κ. Ασημόπουλος Δημήτρης, πρόεδρος της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου που συνέβαλε τα μέγιστα στη διοργάνωση.

Στην  3η ομάδα του τουρνουά τον Πιερικό Αρχέλαο, την απονομή των μεταλλίων έκανε ο κ. Δημητριάδης Γιώργος, πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Νέου Ρυσίου.

Στη 2η ομάδα της διοργάνωσης τον Παναθλητικό Συκεών, την απονομή των μεταλλίων έκανε ο κ. Βακαλόπουλος Μιχάλης, μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ. Στην πρωταθλήτρια Ελλάδος Ηλιούπολη τα μετάλλια απένειμε ο κ. Παπαδόπουλος Θεόδωρος, δήμαρχος Θέρμης και το κύπελλο παρέδωσε ο κ. Λόρτος Σάββας, μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…