Κεντρική Β' Εθνική Παίκτης του Μανδραϊκού και με την “βούλα” ο Μιχάλης Ραζής

Παίκτης του Μανδραϊκού και με την “βούλα” ο Μιχάλης Ραζής

razismandra
Στο Μανδραϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του, ο Μιχάλης Ραζής. Οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια και έγιναν οι επίσημες ανακοινώσεις από την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Μανδραϊκού:

«Ο 26χρόνος γκαρντ θα προσδώσει ποιότητα στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας μας και θα αποτελέσει “όπλο” στα χέρια του κόουτς Σταθούλη.
“Εργάτης” και “παίκτης ομάδας” το προϊόν των ακαδημιών του Α.Λ.Φ. Αλίμου, αν και 26 χρόνων, έχει πολύτιμη εμπειρία από την Β’ Εθνική και την Α2. Έτσι θα έχει και καθοδηγητικό ρόλο για τους (πολλούς) νεαρούς συμπαίκτες του.
Μετά την 4η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων του 2011 με τον Α.Λ.Φ. Αλίμου και τις συμμετοχές σε όλα τα κλιμάκια της ΕΣΚΑΝΑ, το 2014 μεταγράφηκε στην Ένωση Τραχώνων Δία Αλίμου. Το 2017 ο Οίακας Ναυπλίου κινήθηκε για την απόκτηση του και αποτέλεσε βασικό μέλος των δύο σερί ανόδων των Ναυπλιωτών από την Γ’ Εθνική στην Α2.
Έπαιξε μάλιστα μία σεζόν στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ (2019-2020) προτού πάρει την απόφαση να αγωνιστεί στη Νεανική Εστία Μεγαρίδος (Β’ Εθνική) πέρσι.
Μιχάλη καλώς όρισες στην οικογένεια του Μανδραϊκού!»
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…