Κεντρική NBA NBA- Επίσημα στους Ρόκετς ο Ουσμάν Γκαρούμπα

NBA- Επίσημα στους Ρόκετς ο Ουσμάν Γκαρούμπα

usman garuba real

Ο Ουσμάν Γκαρούμπα είναι πλέον παίκτης των Χιούστον Ρόκετς και με τη βούλα, καθώς η ομάδα του NBA ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ο δυναμικός φόργουορντ που είναι «προϊόν» της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ισπανικού μπάσκετ, θα δοκιμάσει την τύχη του στο NBA. Είναι μόλις 19 ετών και δείχνει το δρόμο σε πολλούς καλαθοσφαιριστές της ηλικίας του, δίνοντας τους κίνητρο για πολλή δουλειά.

Από αυτή την εξέλιξη, η Ρέαλ κερδίζει τρία εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή το ποσό που αποτελεί τη ρήτρα του νεαρού για τη μεταγραφή του σε ομάδα NBA. Ο νεαρός ψηλός, είχε κανονικά ρόλο στην ομάδα της Μαδρίτης, παίζοντας σε 39 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και 36 στη Liga Edensa. Η Ισπανική ομάδα, εμπιστεύτηκε τον Ουσμάν Γκαρούμπα, δίνοντας του σε όλες τις διοργανώσεις πάνω απο 15 λεπτά κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Ο διεθνής με την εθνική Ισπανίας φόργουορντ, επελέγη  από τους Ρόκετς, στο νούμερο 23 του πρώτου γύρου του πρόσφατου ντραφτ του NBA. Πλέον Ο Ουσμάν Γκαρούμπα, καλείται να δείξει κατά πόσο του ταιριάζει η πιο μεγάλη διοργάνωση μπάσκετ στον κόσμο.

Δείτε την ανάρτηση των Huston Rockets στο Twitter:

https://twitter.com/HoustonRockets/status/1427360180329648137

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

National League 2 (1ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Το πρώτο βήμα έκανε το Αιγάλέω. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα. Στον 1ο όμιλο, το Αιγάλεω…