Κεντρική Διεθνή Μπογκντάνοβιτς- Πήγε στην πρεμιέρα της Παρτιζάν

Μπογκντάνοβιτς- Πήγε στην πρεμιέρα της Παρτιζάν

bogdanovic haws raptors jpg

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τόσο το προπονητικό επιτελείο, όσο και τους παίκτες της Παρτιζάν, στην «πρεμιέρα» της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής με τη Σερβία και σταρ του NBA, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, παραβρέθηκε στην πρώτη εφετινή συγκέντρωση της αποστολής της Παρτιζάν. Ο σούπερ σταρ των Ατλάντα Χοκς, συνομίλησε τόσο με τον προπονητή Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όσο και με τους παίκτες της Σερβικής ομάδας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Σέρβος σταρ έπαιζε για τέσσερις αγωνιστικές σεζόν στην Παρτιζάν. Συγκεκριμένα ο Μπογκντάνοβιτς, φόρεσε τη φανέλα της Παρτιζάν από το 2010 έως το 2014.

Ακόμα, στην «πρεμιέρα» των Σέρβων ενόψει της νέας σεζόν βρισκόντουσαν μεταξύ άλλων και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Κέβιν Πάντερ, Ζακ ΛεΝτέι και Άλεν Σμαϊλάγιτς. Η Παρτιζάν έχει χτίσει ένα αν μη τι άλλο εντυπωσιακό ρόστερ για τη διοργάνωση του Eurocup. Τέλος, ο επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου κόουτς Ομπράντοβιτς, εγγυάται μια επιτυχημένη σεζόν, που έχει ως στόχο την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια της Euroleague.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

EuroLeague: Οι ημέρες και ώρες των Game 3 και 4 στα play off

Αναλυτικά οι ημέρες και οι ώρες των Game 3 και 4 στα play off της Euroleague. Γνωστό έγινε…