Κεντρική Ελλάδα Βετεράνοι Μπάσκετ στον πάγο για τον Φώτη Λαμπρόπουλο

Μπάσκετ στον πάγο για τον Φώτη Λαμπρόπουλο

lampropoulos fotis labropoulos

Κάποια στιγμή θα ήταν χρήσιμο σε όλους μας, να μάθουμε τη λογική με την οποία ένας καλαθοσφαιριστής επιλέγει μια ομάδα. Το γράφουμε αυτό γιατί αν μη τι άλλο όποιος παρακολουθήσει τον Φώτη Λαμπρόπουλο, θα καταλάβει το μπάσκετ ως μια περιπέτεια. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής, ποτέ δε συμβιβάστηκε με την αδράνεια.

Εξαιτίας αυτού ο Λαμπρόπουλος, έχει αγωνιστεί σε ομάδες κυριολεκτικά από όλο τον κόσμο. Παραθέτουμε ενδεικτικά: Ελλάδα, Ισπανία, Αργεντινή, Κατάρ και τώρα Ισλανδία. Είναι 37 ετών και το ταλέντο του έχει μαθευτεί σε 5 χώρες. Όχι και λίγες. Αν λάβουμε υπόψη ότι αρκετοί καλαθοσφαιριστές, ψάχνουν μετά από μια ηλικία, «την Ιθάκη» τους.

Αυτό τη φορά όπως γράφτηκε παραπάνω, η νέα πρόκληση για το Λαμπρόπουλο, βρίσκεται στην Ισλανδία. Συγκεκριμένα ο Έλληνας φόργουορντ θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν με τη φανέλα της Νιάρντβικ. Αν μη τι άλλο μιλάμε για…«παγωμένη» πρόκληση.

Η καλύτερη σεζόν για τον Λαμπρόπουλο, ήταν εκείνη του 2016/2017 στη Μπόκα. Με την ομάδα την ομάδα της Αργεντινής είχε 54 συμμετοχές. Σε αυτά τα ματς, κατέγραψε 16.1 πόντους και 9.1 ριμπάουντ κατά μέσον όρο, σε 30.7 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι.

Μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του Φώτη Λαμπρόπουλου, με όλες του τις ομάδες πατώντας εδώ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Βετεράνοι

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/3)

Τα «φώτα» στην Ιταλία και τον Παναθηναϊκό «Πλούσιο» είναι και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγρ…