Κεντρική Basket League Κάρτερ – «Έχω καλό προαίσθημα για τον ΠΑΟΚ»

Κάρτερ – «Έχω καλό προαίσθημα για τον ΠΑΟΚ»

Carter arrival 820x490 1 jpg

Ο Τζος Κάρτερ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται το απόγευμα να τεθεί στη διάθεση του Άρη Λυκογιάννη στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός έδωσε συνέντευξη στην επίσημη σελίδα του συλλόγου και δήλωσε πως έχει καλό προαίσθημα γι’ αυτή τη χρονιά.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

«Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να επιστρέφεις και να βλέπεις γνωστά σου πρόσωπα. Για αυτό και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα», σχολίασε αρχικά ο Josh Carter και πρόσθεσε: «Υπάρχουν αρκετά παιδιά που ήταν και πέρσι στην ομάδα, έχουν έρθει και αρκετοί νέοι παίκτες. Θα έχει ενδιαφέρον αυτό το διάστημα που θα γνωριστούμε, θα κάνουμε την προετοιμασία μας για να είμαστε έτοιμοι για τη σεζόν που έρχεται».

Ο Josh Carter, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Malcolm Griffin, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Malcolm δίνει μία ιδιαίτερη ενέργεια και μία φλόγα στην ομάδα. Χαίρομαι που θα είναι στην ομάδα, όπως και για όλα τα παιδιά. Έχω καλό προαίσθημα για τον ΠΑΟΚ. Όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα δουλέψουμε. Μου άρεσαν οι κινήσεις που κάναμε σαν ομάδα στη διάρκεια του καλοκαιριού».

Η τελευταία, αλλά πολύ σημαντική αναφορά του Josh Carter είχε σχέση με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, για τους οποίους έχει ακούσει πολλά και περιμένει την ώρα που θα τους δει και πάλι στο γήπεδο… «Έχω ακούσει πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Και πολύ περισσότερο πέρσι, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε την δυνατότητα να τους έχουμε κοντά μας. Περιμένω λοιπόν να τους δω και πάλι στο γήπεδο, να δίνουν αυτή την ενέργεια στην ομάδα και να είναι δίπλα μας».

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…