Κεντρική Basket League Ιωνικός: Στο τεχνικό επιτελείο ο Γιαπλές

Ιωνικός: Στο τεχνικό επιτελείο ο Γιαπλές

giaples

Ο Θανάσης Γιαπλές θα συμβάλλει στην προσπάθεια του Ιωνικού τη νέα αγωνιστική σεζόν, από τη θέση του βοηθού προπονητή του Κούρο Σεγούρα, καθώς ο Έλληνας τεχνικός, ανακοινώθηκε από τους Νικαιώτες.

Ο Γιαπλές ήταν βοηθός προπονητή και στον Παναθηναϊκό, αλλά έχει  εργαστεί ως πρώτος προπονητής μεταξύ άλλων σε Ίκαρο Καλλιθέας, Τρίκαλα και Ρέθυμνο. Τέλος, στο τεχνικό επιτελείο ως βοηθός του Σεγούρα, θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Άγγελος Τσίκληρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού: 

«Ο IONIKOS NIKAIA BC HNC REVOLUTION ανακοινώνει πως οι Άγγελος Τσίκληρας και Θανάσης Γιαπλές θα αποτελούν τους άμεσους συνεργάτες του κόουτς Curro Segura.

Ο Άγγελος Τσίκληρας βρισκόταν και πέρσι στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας, ενώ ανέλαβε σε δύο διαφορετικές περιόδους στη θέση του πρώτου προπονητή. Μάλιστα, έκλεισε απόλυτα επιτυχημένα τη σεζόν ως head coach οδηγώντας την ομάδα στην κατάληψη της 8ης θέσης και στην πρόκριση στα play-offs της Stoiximan Basket League.

Ο Θανάσης Γιαπλές διαθέτει τεράστια εμπειρία στους πάγκους, έχοντας εργαστεί για πολλά χρόνια στην πρώτη κατηγορία ως assistant coach, αλλά και ως head coach σε Τρίκαλα, Ρέθυμνο και Ίκαρο. Την περσινή σεζόν βρέθηκε στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς ήταν βοηθός προπονητή στον Παναθηναϊκό, με υποχρεώσεις φυσικά σε Ελλάδα και Euroleague. Κατά το παρελθόν, έχει δουλέψει και στο Κατάρ ως μέλος του προπονητικού επιτελείου της Al Rayyan».

https://twitter.com/IonikosBCHnc/status/1426207059335426052

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…