Κεντρική Διεθνή Γεύση…Ομπράντοβιτς έδωσε δημοσίως η Παρτιζάν

Γεύση…Ομπράντοβιτς έδωσε δημοσίως η Παρτιζάν

zeliko obradovic

Η Παρτιζάν Βελιγραδίου προχώρησε σε μια κίνηση που αν μη τι άλλο κάθε φίλος του μπάσκετ θα ήθελε να δει. Η Σέρβικη ομάδα επέτρεψε να κυκλοφορήσουν δημοσίως εικόνες από την προπόνηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Συγκεκριμένα, στον επίσημο λογαριασμό της στο YouTube , ανέβασε βίντεο-απόσπασμα από την προπόνηση, με το Σέρβο κόουτς να δίνει οδηγίες.

 

Η προετοιμασία της Παρτιζάν ξεκίνησε στις 16/8 με άπαντες να είναι παρόντες. Η Σερβική ομάδα χτίζεται με στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην ABA League, καθώς επίσης και το Eurocup. Αναμφίβολα ο Ζότς «χτίζει» και για του χρόνου, ωστόσο για τα δεδομένα της διοργάνωσης το ρόστερ της ομάδας του Βελιγραδίου είναι εντυπωσιακό.

Θυμίζουμε υπό τις οδηγίες του Ομπράντοβιτς θα παίζουν μεταξύ άλλων οι Κέβιν Πάντερ, Ζακ ΛεΝτέι και Ρόντιονς Κούρουκς. Όπως είναι εμφανές «έπεσε χρήμα», προκειμένου να μεγαλώσει ξανά ο σύλλογος κι έτσι υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις. Γιαυτό και η ενέργεια της Παρτιζάν να δείξει δημοσίως μια εκ των πρώτων προπονήσεων αποκτά ξεχωριστή σημασία.

Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό βίντεο από τον επίσημο λογαριασμό στο YouTube της Παρτιζάν:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…