Κεντρική Γυναίκες Eurocup Γυναικών- Ξεκινούν…«Ελληνικά» οι αιώνιοι

Eurocup Γυναικών- Ξεκινούν…«Ελληνικά» οι αιώνιοι

Eurocup γυναικών

Η Fiba ανακοίνωσε το πρόγραμμα των ομάδων, οι οποίες εντάσσονται στους ομίλους του Eurocup Γυναικών. Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός ξεκινούν την πορεία τους με στόχο να υπερκεράσουν το εμπόδιο των ομίλων.

ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ

Στην Ελλάδα και την Α1, υπάρχουν τρεις πολύ καλές ομάδες, όπως οι «αιώνιοι» και ο ΠΑΟΚ. Έτσι, οι ομάδες της χώρας μας θέλουν να μπουν στα νοκ άουτ ματς της διοργάνωσης. Αυτό θα φέρει στις ομάδες έσοδα και άρα μελλοντικά καλύτερες παίκτριες και άνοδο του επιπέδου γενικά. Επομένως και η δόξα παίζει ρόλο και το… ταμείο στο τέλος της σεζόν.

Στα προκριματικα ο ΠΑΟΚ και άλλοι δυο

Ο ΠΑΟΚ έχει βέβαια την υποχρέωση, να υπερκεράσει και το εμπόδιο των προκριματικών του Eurocup, όπως ήδη έχετε διαβάσει στον overfm.gr.Εκεί θα αντιμετωπίσει την Τουρκική Elasig. Επίσης, η Νίκη Λευκάδας θα αντιμετωπίσει την Ουγγρική PEAC.

Στο δρόμο του Ολυμπιακού η Ελευθερία Μοσχάτου; Κόντρα στη Σπανού ο Παναθηναϊκός

Το πρόγραμμα που ανακοίνωσε το Eurocup Γυναικών, φέρνει στον όμιλο του Ολυμπιακού την Ελευθερία Μοσχάτου. Η Αθηναϊκή ομάδα, αν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πολωνικής KS Basket, θα αντιμετωπίσει τις «Ερυθρόλευκες» στην πρεμιέρα του ομίλου τους. Όμιλος στον οποίο συμμετέχουν και οι «Ερυθρόλευκες» από τη Σερβία και τον Ερυθρό Αστέρα.

Τέλος, ο νέος Παναθηναϊκός της  περσινής θριαμβεύτριας Ελένης Καπογιάννη, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του ομίλου του, την Πολκοβίτσε της Άρτεμις Σπανού.

Άλλος κόσμος το μπάσκετ Γυναικών

Μπορεί να διαβάζετε ομάδες από Ουγγαρία, Πολωνία και Τουρκία και να απορείτε, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι όπως στο ανδρικό μπάσκετ. Σε εκείνες τις χώρες, υπάρχουν πολύ καλύτερες ομάδες από κάποιες Ελληνικές. Υπάρχει καλύτερη οργάνωση στα πρωταθλήματα και δίνεται ξεχωριστό κίνητρο στις αθλήτριες, προκειμένου να ασκούν επαγγελματικά το αγαπημένο τους άθλημα.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα Παναθηναϊκού:

14/10 Παναθηναικός- Πολκοβίτσε
21/10 Ενισέϊ-Παναθηναϊκός
28/10 Χολόν ή Χατάϊ-Παναθηναϊκός
03/11 Πολκοβίτσε-Παναθηναϊκός
23/11 Παναθηναϊκός-Ενισέϊ
02/12 Παναθηναϊκός-Χολόν ή Χατάϊ

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

13/10 Ολυμπιακός- Ελευθερία Μοασχάτου/KS Basket
21/10 Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας
28/10 Ναντέζντα-Ολυμπιακός
03/11 Ελευθερία Μοσχάτου/KS Basket 25-Ολυμπιακός
25/11 Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός
02/12 Ολυμπιακός-Ναντέζντα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…