Κεντρική Γυναίκες Eurocup Γυναικών- Κληρώνει την επόμενη εβδομάδα

Eurocup Γυναικών- Κληρώνει την επόμενη εβδομάδα

Eurocup γυναικών

Η ώρα της ευρώπης πλησιάζει για τις ελληνικές ομάδες της γυναικείας καλαθοσφαίρισης. Συγκεκριμένα, η δέυτερη τη τάξη Ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά την Ευρωλίγκα γυναικών, Eurocup θα πραγματοποίησει την κλήρωση του την επόμενη εβδομάδα.

Εκεί, θα συμμετάσχουν τρεις Ελληνικές ομάδες, με τον περσινό πρωταθλητή Παναθηναϊκό, να βρίσκεται στην τρίτη ταχύτητα  και τον Ολυμπιακό στη δεύτερη. Ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει κι αυτός στην κλήρωση του Eurocup, με τη διαφορά ότι οι θεσσαλονικιές θα πρέπει να υποστούν στη βάσανο των προκριματικών για να μπουν στους ομίλους.

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τη θέση που κατετάγησαν στην περσινή Α1 γυναικών, έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Οι δυο «αίωνιοι», ρίχνονται στη μάχη του Eurocup, ενώ φρόντισαν να κρατήσουν σχεδόν ακέραιο τον Ελληνικό τους κορμό, κάνοντας σημαντικές κινήσεις ενίσχησης σε ξένες παίκτριες.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει εντυπωσιακές κινήσεις, καθώς στον πάγκο βρίσκεται ο  έμπειρος τεχνικός Κώστας Κεραμειδάς, ενώ έχει κάνει ακόμα κινήσεις ξένων παικτριών, που έχουν εμπειρία από το WNBA.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…