Κεντρική Αρθρογράφοι Εσύ Βαγγέλη Λιόλιο συμφωνείς με αυτές τις απόψεις;

Εσύ Βαγγέλη Λιόλιο συμφωνείς με αυτές τις απόψεις;

Κάπου πρέπει να υπάρχει και… όριο, αλλά αυτό μπορεί καθένας να το βάλει στον εαυτό του. Αστυνομία Τύπου δεν θα γίνουμε. Περιμένουμε, βεβαίως, άμεση τοποθέτηση από τον Βαγγέλη Λιόλιο. Περιμένουμε να πάρει αποστάσεις απ’ όσα έγραψε ο Μιχάλης Σακελλαρίδης, πρόεδρος του Μίλωνα.

Η ανάρτηση

«Ο Νίκος Γκάλης είναι 64 χρονών και δεν έχει καμία σχέση με τη διοίκηση, ή τη διαχείριση. Είναι ένα ίνδαλμα για το μπάσκετ κι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Όχι σαν σωτήρας των προβλημάτων, που ταλανίζουν χρόνια το άθλημα. Όσοι ασχολούνται με τα σωματεία και τρέμουν για το αύριο, χρειάζονται πλάνο και χειροπιαστές λύσεις.

Ο Νίκος Γκάλης είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για να ενώσει και να εμπνεύσει. Κρίμα που τόσα χρόνια ήταν ανενεργός. Η ευθύνη ανήκει σε αυτούς που τώρα τον αποθεώνουν. Τα παιδάκια που είναι τώρα 10 12 15 χρονών ξέρουν τον Γιάννη, τον Σπανούλη, τον Διαμαντιδη.

Η γενιά του Γκάλη θυσιάστηκε στον βωμό της ματαιοδοξίας του αιώνιου προέδρου. (Το αντέγραψα από τον κ Απόστολο Δούκα γιατί το προσυπογράφω και γιατί δείχνει την σκληρή πραγματικότητα του Ελληνικού Μπάσκετ).

Όλες αυτές τις μέρες δεν ακούμε καμία φωνή, καμία συμπαράσταση μπροστά στις παρατυπίες που διαπράττουν τα θλιβερά απομεινάρια στην ομοσπονδία! Σιωπή και ξαφνικά ΟΛΟΙ… ξύπνησαν!

Φαντάσματα του παρελθόντος, άνθρωποι ξένοι από τη λειτουργία και τις αγωνίες των σωματείων, βγαίνουν και πανηγυρίζουν γιατί ο Φασούλας θα κάνει επίτιμο τον Γκάλη. Κανένας δεν αναρωτιέται αν και τι προβλέπει το καταστατικό της ομοσπονδίας, κανένας δεν αναρωτιέται τι «εξουσία» θα έχει ο επίτιμος.

Θλίψη και απογοήτευση για όλους εμάς που καθημερινά ζούμε τα προβλήματα, που έχουμε τις αγωνίες, που ζούμε τις αδικίες και τις παρατυπίες και αυτοί που θέλουν να διοικήσουν σφυρίζουν αδιάφορα. Μπράβο σας και όλοι είμαστε άξιοι της τύχης μας».

Γιατί τους συμπεριλάβατε, αφού δεν γνωρίζουν;

Ο Γκάλης, κατά τον κ. Σακελλαρίδη, δεν έχει σχέση με τη διοίκηση ή τη διαχείριση. Προφανώς ούτε ο Φάνης Χριστοδούλου. Αλλά ούτε κι ο Δήμος Ντικούδης κι ο Κώστας Τσαρτσαρής. Οι δύο τελευταίοι, υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Δώσε Πάσα». Αλήθεια κ. Λιόλιο, γιατί τους συμπεριλάβατε, αφού δεν γνωρίζουν;

Αλήθεια κ. Σακελλαρίδη ανησυχείτε μήπως ο… αδαής (κατ’ εσάς) Γκάλης έχει αρμοδιότητες; Ή μήπως δεν έχει; Αν δεν έχει, δεν θα υπάρχει πρόβλημα, αφού δεν γνωρίζει. Σύμφωνα πάντα με τις απόψεις σας. Αν έχει είναι το πρόβλημα, ή μήπως δεν καταλάβαμε καλά;

Μιλάτε για παρατυπίες της ΕΟΚ; Τόσα χρόνια τις καταγγέλλατε από τη θέση που είχατε; Βοηθήστε λίγο τη μνήμη μας, με κάποιες αναφορές σας. Τώρα γίνονται παρατυπίες, ή και παλιά; Θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα.

Η παρέα του Μίλωνα

Ο κ. Σακελλαρίδης, λοιπόν, μπορεί να κρίνει τον Γκάλη και τον Φάνη. Τον Φάνη της Νέας Σμύρνης. Το μπασκετικό σύμβολο της πόλης. Αλλά, γιατί ανακατεύουμε τον κ. Λιόλιο; Μα, δεν είναι υποψήφιος ο Αντιπρόεδρος του Μίλωνα, Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, με τον συνδυασμό του;

Ρωτάμε (δεν γνωρίζουμε) είναι γραμμή της παράταξης η απαξίωση του Γκάλη; Όχι πως μπορείτε, αλλά η… προσπάθεια; Έχουμε διάσταση απόψεων εντός Μίλωνα; Καλό θα ήταν να γνωρίζουμε, για να ξέρει κι ο κόσμος ποιους θα ψηφίσει.

Αντί επιλόγου: Το ακόμα χειρότερο είναι πως αυτή η ανάρτηση, αφού έκανε τον κύκλο της, εξαφανίστηκε. Για τους… άπιστους Θωμάδες

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Αρθρογράφοι

Δειτε επισης

Αμύντας – «Μαζί μας για άλλη μία χρονιά οι στυλοβάτες της ομάδας»

Ο Αμύντας, ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο βασικός κορμός της ομάδας θα παραμείνει στους «πορ…