Κεντρική Διεθνή Ελεύθερος και τυπικά ο Αλεξέι Σβεντ

Ελεύθερος και τυπικά ο Αλεξέι Σβεντ

alexey shved khimki cska

Όπως έκανε γνωστό ο μάνατζερ του Αλεξέι Σβεντ ο πολύπειρος Ρώσος αστέρας της καλαθοσφαίρισης, αποδεσμεύτηκε επισήμως από τη Χίμκι κι έτσι ανοίγει ο δρόμος, για τη μεγάλη επιστροφή στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Συγκεκριμένα το συμβόλαιο του 32χρονου γκαρντ έληγε το καλοκαίρι του 2023, αλλά κατάφερε να το λύση έπειτα από διαπραγματεύσεις και με δεδομένη την οικονομική καταστροφή που υπάρχει στη Χίμκι.

Ο Σβεντ έχει εξαετή θητεία στην πρωταθλήτρια VTB LEAGUE και ετοιμάζεται να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα της καρδιάς του, μετά το 2012, οπότε και είχε αποχωρήσει. Το συμβόλαιο του με τη Χίμκι έληγε το καλοκαίρι του 2023, αλλά βρέθηκε η χρυσή τομή, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τη μεγάλη επιστροφή.

Αναλυτικά η δήλωση του μάνατζερ του Σβεντ στην «sport express»:

«Σήμερα ήρθαμε σε συμφωνία με τη Χίμκι για τη λύση του συμβολαίου του Αλεξέι Σβεντ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα για την παραγωγική συνεργασία που είχαμε για σχεδόν έξι χρόνια. Αυτή την στιγμή, η Χίμκι βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση και ελπίζω να την ξεπεράσει γρήγορα, ώστε να επιστρέψει το συντομότερο στη VTB League».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…