Κεντρική A2 Δύσκολη η κατάσταση στον Οίακα Ναυπλίου

Δύσκολη η κατάσταση στον Οίακα Ναυπλίου

Σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες της Α2  ο Οίακας Ναυπλίου δεν έχει πραγματοποιήσει μεταγραφές για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ακόμα φαίνεται πως η κατάσταση στην ομάδα είναι πολύ δύσκολη, όπως υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου. Η δυσκολία αφορά τόσο το γυναικείο, όσο και το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Οίακα, με τις γυναίκες να υποβιβάζονται από έτος στις τοπικές κατηγορίες της Πελοποννήσου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Στη δύσκολη εποχή που βρισκόμαστε μόνο εύκολη δεν μπορεί να είναι η επόμενη μέρα για κανέναν.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας θέλει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και να αποστασιοποιηθεί από κάποια δημοσιεύματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Αρχικά με το γυναικείο τμήμα, που πέρυσι αγωνίστηκε στον 1ο όμιλο του Νότου της Α2 εθνικής κατηγορίας, η απόφαση που πάρθηκε ήταν την επόμενη σεζόν να συμμετάσχει στο τοπικό πρωτάθλημα, αφήνοντας όποια αθλήτρια το επιθυμούσε ελεύθερη.

Αν μια ομάδα αθλητριών μετακινήθηκε στους γειτονικούς Δαναούς, αυτό δεν έχει καμία μορφή συγχώνευσης ή συνεργασίας.

Όσο για το Ανδρικό μας που είναι ο βασικός πυλώνας της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν με πολλές επιτυχίες στο πάλμαρε του, θα υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις από το επίσημο site της ομάδας μέσα στις επόμενες ημέρες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Γιαννάκης – «Τεράστια η απώλεια του Ίβκοβιτς»

Ήταν η σειρά του «Δράκου» του Ελληνικού μπάσκετ. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης,  σχολίασε το θάνα…