Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Το πρόγραμμα προετοιμασίας και η “πρώτη” της Δευτέρας (23/8)

Άρης: Το πρόγραμμα προετοιμασίας και η “πρώτη” της Δευτέρας (23/8)

giannis kastritis

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Αναλυτικά:

“Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει τη Δευτέρα 23/8 στο «Nick Galis Hall». Οι προπονήσεις θα είναι διπλές καθημερινά, ενώ την Τετάρτη 25/8 και την Πέμπτη 26/8 οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας θα περάσουν από τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις.

Στις 30/8 ο ΑΡΗΣ θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η αποστολή θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 5/9 και στη συνέχεια θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων.

Συγκεκριμένα, στις 8/9 θα αντιμετωπίσει την Πέλιστερ και στις 11/9 την ΜΖΤ, αμφότερες από τα Σκόπια. Στις 14/9 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με τον Ηρακλή, ενώ στις 18/9 η ομάδα μας θα δώσει το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, εκτός έδρας με τη Λάρισα, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλόγως με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης (σε περίπτωση πρόκρισης ο ΑΡΗΣ θα αγωνιστεί ξανά στις 22/8, με τον Ιωνικό ή τον Απόλλωνα Πάτρας, εκτός έδρας), θα αποφασιστεί αν θα δοθεί ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι, πριν από την έναρξη της Stoiximan Basket League (2/10).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Χωρίς Σταρκ αλλά με Μποχωρίδη στην Αθήνα

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στην αποστολή του Άρη για το ματς με το Περιστέρι. Ο Άρης αντιμετωπί…