Κεντρική Basket League Άρχισε την προετοιμασία του ο Ηρακλής

Άρχισε την προετοιμασία του ο Ηρακλής

skourtopoulos scaled

Αισιοδοξία, όνειρα και απουσίες, είναι τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν την πρεμιέρα πολλών ομάδων και ο Ηρακλής δεν αποτελεί εξαίρεση. Συγκεκριμένα, όσα μέλη της αποστολής του Γηραιού βρέθηκαν στο «Ιβανώφειο», εμφανίστηκαν έτοιμοι τόσο για την έναρξη των προπονήσεων. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, καθώς αναμένονται αφίξεις τις επόμενες ημέρες.

Ο Ηρακλής θέλει όσο το δυνατόν πιο υψηλό «πλασάρισμα» στη βαθμολογία της επόμενης σεζόν και το τεχνικό επιτελείο φρόντισε για την ενίσχυση της ομάδας. Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, βρίσκονται μέχρι στιγμής αρκετοί παίκτες, καθώς επίσης και κάποιοι από την εφηβική ομάδα του Γηραιού.

Διαθέσιμοι ήταν οι:

Γιώργος Φίλιος, Γιώργος Πετανίδης, Κώστας Παπαδάκης, Γιάννης Αγραβάνης, Γιάννης Κουζέλογλου, Δημήτρης Χαριτόπουλος, Νίκος Δημαλής, Μάνος Βαφειάδης, Ηλίας Λάτος, Κριστ Γουάμπα

Από την εφηβική ομάδα συμμετείχαν οι Δημαλής, Βαφειάδης και Λάτος, ενώ ο Γάιος Σκορδίλης έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη και δεν πρόλαβε να προπονηθεί. Ο πολύπειρος ψηλός, θα ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή και θα αρχίσει προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Οι αφίξεις: 

Ο Michael Finke έρχεται στην Ελλάδα το Σάββατο 21/8, ενώ ο  ο Reggie Lynch θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (22/08), στις 08:20. Ακόμα, τη Δευτέρα (23/08), θα έρθει στη χώρα μας, στις 20:30 ο Ryan Woolridge. Τέλος, την Τρίτη (24/08), στις 13:25 αναμένεται να «πατήσει» Ελλάδα, ο Ryan Taylor.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…