Κεντρική Διεθνή Αποκλείστηκε η Ελβετία του Ηλία Παπαθεοδώρου

Αποκλείστηκε η Ελβετία του Ηλία Παπαθεοδώρου

PAPATHEODOROU AEK

Σε κακό δαίμονα έχει η εξελίχθηκε η ομάδα μπάσκετ των Σκοπίων, για τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Συγκεκριμένα η Εθνική μπάσκετ της Βόρειας Μακεδονίας, φιλοξένησε τον όμιλο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εκεί οι γείτονες, έκαναν ότι ακριβώς χρειάζεται, προκειμένου η Ελβετία, που έχει για προπονητή τον Έλληνα τεχνικό, να αποκλειστεί.

Αρχικά, στο πρώτο ματς η Ελβετία νίκησε με 67-62 την οικοδέσποινα ομάδα των Σκοπίων. Ταυτόχρονα, η Σλοβακία, μετά το ρεπό της νίκησε την υποτονική Ελβετία με 56-64. Στη συνέχεια, τα Σκόπια έκαναν δυο πολύτιμες νίκες, αφού μετά θριαμβευτικό 47-69 επί της Σλοβακία, νίκησαν με 67-61 την Ελβετία του Παπαθεοδώρου.

Αυτή η διαφορά του ενός πόντου στα αποτελέσματα μεταξύ των δυο ομάδων, αποδείχτηκε κρίσιμος, καθώς η Νίκη της Ελβετίας «με την ψυχή στο στόμα» επί της Σλοβακίας δεν ήταν αρκετή για την ομάδα του Έλληνα τεχνικού. Σε αυτό το ματς, η Ελβετία απόλεσε διαφορά 22 ολόκληρων πόντων. Τα Σκόπια στο τελευταίο ματς που έκρινε τα πάντα, έχασαν αυτή τη φορά από τους εκπληκτικούς Σλοβάκους με 88-72. Αυτό το αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τα παραπάνω, έδωσε την πρόκριση σε Σλοβακία και Βόρεια Μακεδονία.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα όλων των ομίλων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ, καθώς επίσης και τη βαθμολογία όλων των ομίλων.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…