Κεντρική Basket League Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ ο Αργεντίνος Βαουλέτ

Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ ο Αργεντίνος Βαουλέτ

Vaulet aek

Άρωμα Λατινικής Αμερικής έχει η νέα μεταγραφή της ΑΕΚ. Η Ένωση, εντάσσει στο δυναμικό της τον 26χρονο  Χουάν Βαουλέτ, ο οποίος συνεχίζει την περιπέτειά του στα ευρωπαϊκά παρκέ. Ο Αργεντινός, έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με την Εθνική του ομάδα, ενώ έχει και εμπειρία από την Ισπανική ACB.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του Βαουλέτ, ο δυναμικός φόργουορντ δε σκοράρει πάρα πολύ, ωστόσο προσφέρει πολύτιμα λεπτά στην ομάδα του, σε όλους τους τομείς. Την περσινή σεζόν με τη Μανρέσα, κατέγραψε 36 συμμετοχές. Σε αυτά τα ματς είχε 7.8 πόντους και 4 ριμπάουντ κατά μέσον όρο, παίζοντας 21.9 λεπτά ανά παιχνίδι.

Ο Βαουλέτ έχει αγωνιστεί και σε ομάδες της πρώτης κατηγορίας της Αργεντινής και έχει ύψος 1.98. Με την εθνική ομάδα της χώρας του, στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες, συμμετείχε όλα τα ματς, έχοντας μικρό ρόλο ειδικού σκοπού.

Η ΑΕΚ , όπως φαίνεται από τις μεταγραφές της, θέλει να χτίσει ρόστερ, που να έχει εμπειρία από μεγάλα παιχνίδια. Ο Αργεντινός, έχει το κίνητρο, καθώς η Ένωση συμμετέχει και στους ομίλους του BCL. Αυτό αποτελεί ευκαιρία για τον Βαουλέτ, καθώς μπορεί να βάλει νέα στοιχεία στο παιχνίδι του. Επίσης, η Α1, που πλέον έχει και Ολυμπιακό, δηλαδή έναν ακόμα δυνατό αντίπαλο, του δίνει το δικαίωμα να κάνει άλμα στην καριέρα του.

Μπορούν να κερδίσουν και οι δυο πλευρές, αφού τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο νέος της παίκτης, θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, αφήνοντας πίσω την περσινή περίεργη σεζόν. Τέλος, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα στατιστικά του νέου παίκτη της Ένωσης σε όλες τις ομάδες που έχει παίξει πατώντας εδώ.

Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Twitter:

  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…