Κεντρική Elite League Aμύντας: Δεν το κουνάει ο Τοπάλι

Aμύντας: Δεν το κουνάει ο Τοπάλι

άψογη συνεργασία

Τη φανέλα του Αμύντα θα συνεχίσει να φοράει ο Αντριάνο Τοπάλι. Η ομάδα με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του 28χρονου γκαρντ, που πέρσι μέτρησε κατά μέσο όρο 10 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΟ Αμύντας ανακοινώνει την ανανέωση του “δικού του” Αντριάνο Τοπάλι, που θα ενισχύσει την ομάδα του Υμηττού και στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

O 28χρονος guard συμφώνησε αμέσως “για άλλη μία χρονιά στον Υμηττό, με σκληρή δουλειά για να πετύχουμε ότι καλύτερο” όπως, χωρίς πολλά λόγια, μας ανέφερε.
Από την περίοδο 2011-12 είναι μέλος του Ανδρικού τμήματος του Συλλόγου μας, με μοναδική εξαίρεση την περίοδο 2019-20, που πήρε μεταγραφή για τον Ιωνικό Νίκαιας. Με τους “πορτοκαλί” ανέβηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία την σεζόν 2015-16 κατακτώντας και το Κύπελλο ΕΣΚΑ. Την περίοδο 2016-17 κατέκτησε την 8η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, στην οποία αγωνίστηκε έως και την αγωνιστική χρονιά 2018-19. Ο Αντριάνο είναι μέλος της Εθνικής Αλβανίας και συμμετείχε στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017 και 2021.

Την τελευταία σεζόν, αγωνίστηκε σε 19 ματς με τη φανέλα των Υμηττιωτών, προσμετρώντας στο γνωστό πάθος του κατά μέσο όρο 10 πόντους, 3,3 ριμπάουντ, 4,2 ασίστ και 1,5 κλέψιμο ανά 25 αγωνιστικά λεπτά, με τους 21 πόντους του κόντρα στην Ελευθερούπολη, εκτός έδρας, τον περασμένο Ιούνιο να αποτελεί ατομικό ρεκόρ για τη σεζόν.

Καλή συνέχεια Αντριάνο στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου κοντά μας!!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

Κερδισμένος της αγωνιστικής ο Πανιώνιος. Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία. Σπουδαίας βαθμο…