Κεντρική Elite League Αμύντας: Ανανέωσε με τον Τζοι Γκάτζο

Αμύντας: Ανανέωσε με τον Τζοι Γκάτζο

Gatzo Amyntas

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική σεζόν συνεχίζει στον Υμηττό και τον Αμύντα ο  Tzoi Gatzo , με την ομάδα της Αθήνας να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο 23χρονος άσος πέρσι με τη φανέλα της ομάδας του Αμύντα κατέγραψε κατά μέσον όρο 5,8 πόντους και 3,1 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και έχει ύψος 1.99 μέτρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Υμηττού και οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη:

«Ο ΑΟ Αμύντας ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Τζόελ Γκάτζο, που θα ενισχύσει την ομάδα του Υμηττού και στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Ο 23χρονος Guard, με ύψος 199 εκατοστών σχολίασε στο amyntas.gr το πως αισθάνεται για την ανανέωση και τη σεζόν που έρχεται: “Χαρούμενος που για ακόμη μία χρόνια θα φοράω τα χρώματα του Αμύντα και που θα έχω δίπλα μου τέτοια παιδιά. Από την άλλη εύχομαι αυτή η χρόνια να μην είναι σαν τις προηγούμενες και να χαρούμε αυτό που κάνουμε και αγαπάμε. Τώρα σαν ομάδα πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε αρκετά όπως φάνηκε και την περασμένη χρονιά. Πιστεύω επίσης πως χρωστάμε στους εαυτούς μας και στο Σύλλογο μία καλή πορεία. Υγεία να έχουμε και με υπομονή θα τα καταφέρουμε όλα!“.

Ο Τζόι με τη φανέλα των “πορτοκαλί” είχε την περασμένη σεζόν σημαντική συμβολή στην καλή τους πορεία. Αναλυτικότερα σε 19 αγώνες, είχε μέσο όρο 5,8 πόντους και 3,1 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ έχοντας, εκτός των άλλων, πολύ καλή εμφάνιση με τη Δάφνη Δαφνίου, στο Αιγάλεω, (71-87) με 17 πόντους και 5 /7 τρίποντα και ρεκόρ καριέρας (21 πόντοι), στην εκτός έδρας νίκη επί του Τρίτωνα (68-78).

Καλή συνέχεια Τζο στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου κοντά μας!!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…