Κεντρική Basket League ΑΕΚ: Συνέντευξη Τύπου του Μάκη Αγγελόπουλου

ΑΕΚ: Συνέντευξη Τύπου του Μάκη Αγγελόπουλου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, ο πρόεδρος της Ένωσης, Μάκης Αγγελόπουλος, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη στις 18:00. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι της Ένωσης στο You Tube και ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος θα δεχτεί και ερωτήσεις από το κοινό. Οι ερωτήσεις μπορούν να κατατεθούν μέχρι την Τρίτη στις 21:00 στο press@aekbc.gr

Δείτε την ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Θα μιλήσω στον κόσμο της ΑΕΚ, σε ανοικτή Συνέντευξη, όπως εδώ και καιρό έχουμε προγραμματίσει. Ο κόσμος της ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα να μας απευθύνει οποιοδήποτε ερώτημα, οποιονδήποτε προβληματισμό του».
Τα παραπάνω είχε προαναγγείλει -μέσω του aekbc.gr– τον περασμένο Μάιο ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ΒC και όπως πάντα «ο λόγος του συμβόλαιο».
Ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος σε μία πρωτοφανή (για τα ελληνικά δεδομένα) διαδικασία πρόκειται να τεθεί «ενώπιος ενωπίω» αποκλειστικά με τους οπαδούς της ΑΕΚ για να απαντήσει live σε όλα τα εύλογα ερωτήματα, που θα τεθούν, την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 και ώρα 18:00.
Ο κ. Αγγελόπουλος θα παραχωρήσει Συνέντευξη στο AEKΒC ΤV, ήτοι στο επίσημο κανάλι της «Βασίλισσας» στο YouTube.
Τι πρέπει να κάνουν οι φίλοι της ΑΕΚ;
Θα μπορούν από τώρα έως και αύριο Τρίτη (03/08, 21:00) να αποστείλουν στο press@aekbc.gr από μία ερώτηση. Oι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα και στη διάρκεια της (απευθείας) μετάδοσης της Συνέντευξης να απευθύνουν ερωτήματα, τα οποία θα μπορούν να καταγράφουν στο YouTube.
Ο κ. Αγγελόπουλος, όπως δεσμεύτηκε, θα μιλήσει για ΟΛΑ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Γιαννάκης – «Τεράστια η απώλεια του Ίβκοβιτς»

Ήταν η σειρά του «Δράκου» του Ελληνικού μπάσκετ. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης,  σχολίασε το θάνα…