Κεντρική Basket League ΑΕΚ- Μπήκε φουριόζα στο νέο της «σπίτι»

ΑΕΚ- Μπήκε φουριόζα στο νέο της «σπίτι»

Δέδας

Νέα σεζόν, νέο «σπίτι», νέα εποχή, για τη «Βασίλισσα» του Ελληνικού μπάσκετ. Το κλειστό των Άνω Λιοσίων, άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχτεί την ΆΕΚ και τους London Lions, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Οι δυο ομάδες, αγωνίστηκαν χωρίς την παρουσία κόσμου, στο πρώτο παιχνίδι, που διεξάγεται στο νεόδμητο «σπίτι» της ομάδας της προσφυγιάς.

Η εξέλιξη του αγώνα

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, η Ένωση, προηγήθηκε στο ημίχρονο, με 51-38, δείχνοντας από νωρίς την κυριαρχία της. Στη συνέχεια όλα κύλησαν φυσιολογικά, με την ΑΕΚ, να έχει σε εξαιρετική μέρα τους Ανγκόλα, Φλιώνη και Γκρίφιν. Δεν αγωνίστηκαν ο Νίκος Παππάς και ο Μάνι Χάρις, ενώ πριν το τέλος του αγώνα τραυματίστηκε ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ, Στέφανου Δέδα:

«Είναι μία ιστορική στιγμή για την ομάδα. Καθώς έπαιξε το πρώτο της παιχνίδι στο νέο της σπίτι. Η εμφάνιση ήταν ικανοποιητική και είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες. Νικήσαμε εύκολα μια ομάδα πολύ αθλητική και για μεγάλο διάστημα βγάλαμε πολλά στοιχεία της φιλοσοφίας μου στο παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος, επίσης, και από τους Έλληνες παίκτες. Είμαστε στη νέα εποχή της ΑΕΚ, θα δούμε την ομάδα να παίζει εντυπωσιακό και αποδοτικό μπάσκετ».

Tα δεκάλεπτα: 24-20, 51-38, 77-62, 102-81.

ΑΕΚ (Δέδας): Κολόμ 10 (1), Ανγκόλα 19 (2), Φλιώνης 12 (2), Πετρόπουλος 8 (2), Καρλής 1, Σαξιώνης, Βαουλέτ 12, Γέλοβατς 9, Γκρίφιν 21 (3), Φιλιππάκος 6, Μαυροειδής, Μπόγρης 4.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/3)

Τα «φώτα» στην Ιταλία και τον Παναθηναϊκό «Πλούσιο» είναι και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγρ…