Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τζόουνς: «Ο κόουτς Λυκογιάννης έκανε πιο εύκολη την απόφασή μου»

Τζόουνς: «Ο κόουτς Λυκογιάννης έκανε πιο εύκολη την απόφασή μου»

marvin jones peristeri

Ο Μάρβιν Τζόουνς τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Ο πρώην παίκτης του Περιστερίου μίλησε για τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο του Βορρά και σημείωσε ότι η παρουσία του Άρη Λυκογιάννη στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης έκανε πιο εύκολη την απόφαση του.

Αναλυτικά:

-Ήταν εύκολη ή δύσκολη η απόφασή να αποδεχθείς την πρόταση του ΠΑΟΚ;

«Το να επιλέξεις μια ομάδα για να παίξεις δεν είναι ποτέ μία εύκολη απόφαση. Αλλά μπορώ ειλικρινά να πω ότι αυτή η διαδικασία έγινε πιο ομαλή λόγω της συνεργασίας και της σχέσης που έχουμε με τον κόουτς».

-Αυτή η σχέση με τον προπονητή, το γεγονός ότι γνωρίζεις Malcolm και Jermaine, το ότι και οι τρεις είστε από το Σικάγο, πόσο σημαντικό μπορεί να αποδειχθεί στην πορεία;

«Το να έρχεσαι σε ένα νέο περιβάλλον και να έχεις οικεία πρόσωπα τριγύρω είναι κάτι που διευκολύνει τη μετάβαση και την προσαρμογή. Ξέρω τι να περιμένω από τον προπονητή. Το να μπορώ να παίξω με Malcolm και Jermaine σε αυτό το στάδιο της καριέρας τους είναι πραγματικά ευλογία. Είναι ώριμοι παίκτες και καταλαβαίνουν τι θέλει ο προπονητής από αυτούς. Και προφανώς αυτό θα διευκολύνει τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο».

-Ποιες είναι οι προσδοκίες σου τη νέα σεζόν με τον ΠΑΟΚ, με υποχρεώσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο Basketball Champions League;

«Οι προσδοκίες μου τόσο για τις Ελληνικές διοργανώσεις όσο και για το Champions League είναι να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο. Εμείς που έχουμε ήδη παίξει και στις δύο διοργανώσεις, πρέπει να προσεγγίζουμε αυτές τις ευκαιρίες με αυτοπεποίθηση. Δεν μπορώ να πω πόσα παιχνίδια θα κερδίσουμε, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα υπάρχει πάθος και η προσοχή μας θα είναι στραμμένη εκεί».

-Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αντιμετώπισαν με ενθουσιασμό την συμφωνία σου με την ομάδα και ανυπομονούν να βρεθούν στο γήπεδο μετά από ένα και πλέον χρόνο…

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που με καλωσόρισαν σε αυτή την περήφανη, επιτυχημένη και ιστορική ομάδα. Ξέρω ότι η ενέργεια που έχουν θα ανεβάσει το παιχνίδι μας. Σας ευχαριστώ και για όλες τις ευχές που μου στείλατε για καλή τύχη. Να είστε υπομονετικοί μαζί μας, ενώ χτίζουμε ομαδική χημεία. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 73-89

«Αγχώθηκε» για τρία δεκάλεπτα ο Παναθηναϊκός, αλλά «καθάρισε» στην τελευταία περίοδο Στις …