Κεντρική Διεθνή Το «χρυσό» συμβόλαιο του Πάντερ

Το «χρυσό» συμβόλαιο του Πάντερ

kevin punter ax armani exchange milan eb20 1 scaled

Ο δημοσιογράφος Οσάσιο Καούτσι αποκάλυψε το περιεχόμενο της συμφωνίας μεταξύ Πάντερ και Παρτιζάν, με τον Αμερικανό γκαρντ να έχει λαμβάνειν πάνω από 2.5 εκατομμύρια ευρώ, διπλασιάζοντας ουσιαστικά τις αποδοχές του.

Ο Κέβιν Πάντερ πήγε στην Παρτιζάν για να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ομπράντοβιτς και παρότι θα αγωνίζεται σε ομάδα Eurocup, ο Αμερικανός γκαρντ αύξησε κατά. πολύ τις αποδοχές του, σε σχέση με το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την Αρμάνι. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Οράσιο Καούτσι, ο Πάντερ θα λαμβάνει κοντά στα 2.6 εκατομμύρια Ευρώ για δυο χρόνια, από την ομάδα του Βελιγραδίου.

Ο πρώην παίκτης του Λαυρίου, της ΑΕΚ και του Ολμπιακού για να πάει στο Eurocup από τη Euroleague χρειαζόταν οπωσδήποτε και οικονομικό κίνητρο κι έτσι η ομάδα της Παρτιζάν φρόντισε να καλύψει όλες του τις απαιτήσεις. Η συμφωνία των δυο πλευρών περιλαμβάνει και μπόνους ως ανταμοιβή για την κατάκτηση των στόχων της ομάδας. Ουσιαστικά ο Κέβιν Πάντερ πέτυχε να διπλασιάσει το κασέ του και να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του κορυφαίου Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…