Κεντρική Basket League Άρης Σχίζας: «Τιμή μου να φοράω τη φανέλα του Άρη»

Σχίζας: «Τιμή μου να φοράω τη φανέλα του Άρη»

Ο Σταύρος Σχίζας ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, όπου θα αγωνιστεί ξανά στην Basket League αλλά με τη φανέλα του Άρη. Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι τιμή του να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενώ σημείωσε ότι περιμένει τη νέα σεζόν να παρουσιάσουν ένα δυνατό σύνολο.

Αναλυτικά:

«Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ πλούσια ιστορία και είναι τιμή μου να φορέσω τη φανέλα του. Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος για τη συμφωνία μου με την ομάδα. Εδώ και χρόνια προσπαθώ να συνεργαστώ με τον Γιάννη Καστρίτη και φέτος ήταν οι ιδανικές συνθήκες για να γίνει αυτό, οπότε είμαι διπλά χαρούμενος».

Αναφορικά με τον «νέο» Αρη που θα παρουσιαστεί στα παρκέ την επόμενη σεζόν, τόνισε: «Περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις, όμως είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα καλό υλικό. Πιστεύω ότι θα γίνουν οι σωστές επιλογές και θα δημιουργηθεί μια δυνατή και μαχητική ομάδα, η οποία θα παλεύει σε κάθε αγώνα, ώστε ο Αρης να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί».

Αυτό το χαρακτηριστικό «ταιριάζει» και με τον ίδιο. «Είμαι ένας παίκτης που τα δίνει όλα στο παρκέ. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς και μπορώ να υποσχεθώ ότι θα τα δώσω όλα για τον Αρη».

Το γεμάτο «Nick Galis Hall» είναι σήμα κατατεθέν του Αρη και είναι εύλογο όλοι οι παίκτες να περιμένουν την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο. «Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ένα γεμάτο Παλέ. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, για να μας δώσει την απαραίτητη ώθηση κι εμείς θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να τον ευχαριστήσουμε», αναφέρει ο Σταύρος Σχίζας.

Ο φόργουορντ του Αρη αλλάζει ομάδα, αλλά όχι πόλη. Όπως λέει, «μου αρέσει πολύ η Θεσσαλονίκη. Μένω εδώ τα τελευταία τρία χρόνια και χαίρομαι που θα συνεχίσω να το κάνω».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Χωρίς Σταρκ αλλά με Μποχωρίδη στην Αθήνα

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στην αποστολή του Άρη για το ματς με το Περιστέρι. Ο Άρης αντιμετωπί…