Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ρεάλ Μαδρίτης: Ελεύθεροι Λαπροβίτολα και Τάιους

Ρεάλ Μαδρίτης: Ελεύθεροι Λαπροβίτολα και Τάιους

laprovittola

Παρελθόν αποτελούν από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Νίκολας Λαπροβίτολα και ο Άλεξ Τάιους. Η Βασίλισσα, η οποία φέτος με τις μεταγραφές που έχει κάνει ήδη αλλά και με αυτές που είναι στο τελικό στάδιο, έχει συνωστισμό τόσο στους πόιντ γκαρντ όσο και στους ψιλούς, με αποτέλεσμα να λύση την συνεργασία της με τους δύο παραπάνω παίκτες.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο, η επικείμενη αποχώρηση του Λαπροβίτολα από την Ρεάλ ενδεχομένως κάνει τον Παναθηναϊκό να ενδιαφερθεί εκ νέου για την περίπτωση του. Βέβαια, οι Πράσινοι έχουν κλείσει ήδη τον Κέντρικ Πέρι για την θέση του «άσου», ωστόσο ο Αμερικανός προορίζεται για δεύτερος πόιντ γκαρντ όπως επίσης έχουμε αναφέρει.

Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, εφόσον φυσικά συμφωνεί και ο Έλληνας τεχνικός, δεν αποκλείεται να κινηθεί και πάλι για τον Αργεντινό γκαρντ, ο οποίος ουσιαστικά «έκαψε» τους Πράσινους την περσινή σεζόν, καθώς με την ελπίδα να τον κάνουν δικό τους, έχασαν πολύτιμο χρόνο και τελικά έμειναν χωρίς οργανωτή.

Βέβαια, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα ενδιαφερθούν και άλλες ευρωπαϊκές ομάδας για τον Λαπροβίτολα, καθώς την περσινή σεζόν και ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του Καμπάτσο για το ΝΒΑ, έδειξε ότι μπορεί και με το παραπάνω να σταθεί ως βασικός οργανωτής σε ομάδα με στόχο τα πλέι οφ τουλάχιστον.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στο ΟΑΚΑ ο Μάικ Μπατίστ

Ο Μάικ Μπατίστ βρίσκεται στο ΟΑΚΑ. Ο Μάικ Μπατίστ, ένας από τους πλέον αγαπητούς Αμερικανο…