Κεντρική Basket League Άρης “Λύση εδώ και τώρα, unfair αυτό που γίνεται με το Παλέ και τον Άρη”

“Λύση εδώ και τώρα, unfair αυτό που γίνεται με το Παλέ και τον Άρη”

Ο πρόεδρος του Άρη την εποχή της “Αυτοκρατορίας”, Άκης Μιχαηλίδης, με δηλώσεις του στο Yellow Radio 101,7 FM αναφέρθηκε στον Νίκο Γκάλη καθώς και στο θέμα του Παλέ, για το οποίο συνεχίζεται η καθυστέρηση (και η… κοροϊδία σε βάρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης) αναφορικά με την παραχώρησή του στον ιστορικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα είπε:

Για τον Νίκο Γκάλη: “Xρόνια του πολλά και του εύχομαι να ζήσει άλλα 100 χρόνια, θα έδινα τα πάντα για να ζούσαμε ξανά την Αυτοκρατορία, αλλά Γκάλης δεν γεννιέται ξανά, είναι ένας και μοναδικός. Είναι ο άνθρωπος που άλλαξε το μπάσκετ στην Ελλάδα και το ομολογούν εχθροί και φίλοι. O Γκάλης και ο Άρης έγραψαν ιστορία με χρυσά γράμματα”.

Για το τι χρειάζεται ο Άρης: “Χρειάζεται ο κόσμος του Άρη που έχει αποδείξει ότι είναι εκεί, υπάρχει ο κόσμος και διψάει για επιτυχία. Μετά ο Άρης χρειάζεται προπονητή αλλά και παίκτες από το πάνω ράφι και χρειάζεται ώθηση. Φυσικά χρειάζονται και χρήματα, χωρίς αυτά δεν μπορείς να κάνεις ούτε βήμα. Μακάρι να βρεθεί ένας επενδυτής”.

Για το Αλεξάνδρειο: “O Άρης δικαιούται το Παλέ, είναι η κιβωτός του μπάσκετ στην Θεσσαλονίκη και πρέπει να βρεθεί λύση εδώ και τώρα, αλλά και ο Άρης θα πρέπει να κουνήσει το δάχτυλο του. Να το απαιτήσει πρώτα ο κόσμος και μετά οι άνθρωποι του Άρη. Είναι unfair αυτό, δεν γίνεται να συμπεριφέρονται έτσι στον Άρη, αυτό είναι το μίνιμουμ. Εγώ είμαι πρόθυμος να βοηθήσω τον σύλλογο, να ενώσω την φωνή μου με όλο τον κόσμο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Η αξιέπαινη ενέργεια φίλων του Άρη για τα διαρκείας και το κάλεσμα της ΚΑΕ

Ιδιαίτερη αναφορά σε ενέργειες φίλων του Άρη που δωρίζουν διαρκείας σε άλλους οπαδούς των …