Κεντρική Basket League Άρης “Επίθεση” SUPER-3 σε Αυγενάκη: “Είσαι υποχρεωμένος να δώσεις εξηγήσεις για το Παλέ…”

“Επίθεση” SUPER-3 σε Αυγενάκη: “Είσαι υποχρεωμένος να δώσεις εξηγήσεις για το Παλέ…”

Ο Άρης έχει ένα δίκαιο -βάσει της τεράστιας προσφοράς του στο μπάσκετ- αίτημα για παραχώρηση του Παλέ, αλλά μέχρι στιγμής η κυβέρνηση αργεί χαρακτηριστικά. Αυτό αρχίζει να δημιουργεί έντονο εκνευρισμό στις τάξεις των “κιτρίνων”… Μετά την δυσαρέσκεια που “έβγαλε” ο Λευτέρης Αρβανίτης για τον Λευτέρη Αυγενάκη, για τον τελευταίο πήρε θέση και ο γνωστός -δυναμικός- σύνδεσμος, SUPER 3. Eξέδωσε ανακοίνωση για τα μέτρα της κυβέρνησης όσον αφορά αυτούς που μπορούν να έχουν δικαίωμα παρουσίας στα γήπεδα, αλλά έχει ειδική αναφορά στον Αυγενάκη, με αφορμή το θέμα του Παλέ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Όσο για εσάς κύριε Αυγενάκη, καλά κάνατε και δώσατε το “ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ” της Αθήνας για 50 χρόνια όπου το δώσατε. Αλλά η ομάδα που μεγαλούργησε ο Νίκος Γκάλης είναι ο ΑΡΗΣ (και σας έκανε να γνωρίζετε εσείς σήμερα τι είναι το μπάσκετ για να δίνετε συγχαρητήρια στον Γιάννη -και πολύ καλά κάνατε-).Και το Παλέ είναι το γήπεδο που ανήκει ηθικά και δικαιωματικά στον ΑΡΗ. Δε θα μας κάνετε χάρη. Είσαι υποχρεωμένος να δώσεις εξηγήσεις για το ποιος είναι υπεύθυνος και για ποιο λόγο μέχρι σήμερα δεν έχει παραχωρηθεί το Παλέ Ντε Σπορ στον μπασκετικό ΆΡΗ. Ένα βήμα που θα τον βοηθήσει στην εύρεση επενδυτή και που είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η πολιτεία για την ομάδα που έμαθε το μπάσκετ στον κόσμο.

Δε ξερουμε με ποιους μιλάτε μέσα στον ΆΡΗ, δε ξέρουμε ποιοι σας συμβουλεύουν, είσαι υποχρεωμένος όμως να δώσεις διευκρινίσεις. Από εδώ και στο εξής θα σταματήσουμε να είμαστε θεατές των εξελίξεων και να είστε σίγουροι όλοι σας ότι ο ΆΡΗΣ και ο κόσμος του με τη δυναμική του, μπορεί και έχει τη δύναμη να δημιουργήσει εξελίξεις. Καλό θα ήταν να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Το μήνυμα της ΚΑΕ στους φίλους της ομάδας

«Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω» ισχυρίστηκαν οι Θεσσαλονικείς στην ανάρτησή τους. Η ΚΑΕ Άρης π…