Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Πέρι και Μέικον

Παναθηναϊκός: Πέρι και Μέικον

macon 2 scaled

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει τις μηχανές του για να κλείσει τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του ενόψει της νέας σεζόν. Ο ερχομός του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο της ομάδας “πυροδότησε” εξελίξεις στα μεταγραφικά, με τους πράσινους να έχουν δεδομένα στο μυαλό τους αυτή τη στιγμή την υπόθεση παραμονής του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες για τον Έλληνα φόργουορντ, με το πιθανότερο σενάριο να θέλει τον Παπαπέτρου να παραμένει στην ομάδα και να ηγείται αυτής τη νέα χρονιά.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις, ο Πέρι έχει κλείσει και μένει μόνο να ανακοινωθεί, με τον Αμερικανό γκαρντ να προορίζεται για τη θέση του “δεύτερου” άσου. Ο Παναθηναϊκός, μάλιστα, ετοιμάζεται να προσθέτει στην περιφέρεια του ακόμα έναν βραχύσωμο γκαρντ.

Ο λόγος για τον Μέικον, ο οποίος έβγαλε μάτια με τη φανέλα της ΑΕΚ την περασμένη περίοδο. Ο Αμερικανός άσος, ο οποίος έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Παπαπέτρου,  προορίζεται για τη θέση “2”, πίσω από τον Νεμάνια Νέντοβιτς, εφόσον ο Σέρβος παραμείνει τελικά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Το δεδομένο είναι ότι οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες τις επόμενες ώρες και μέρες στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, μιας κι αρκετά ζητήματα θα ξεκαθαρίσουν είτε θετικό είτε με αρνητικό τρόπο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών»

Στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί…