Κεντρική Ειδήσεις ΕΣΚΑΝΑ Ολυμπιακός: Οι Έφηβοι πήραν το πρωτάθλημα στην ΕΣΚΑΝΑ

Ολυμπιακός: Οι Έφηβοι πήραν το πρωτάθλημα στην ΕΣΚΑΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΣΚΑΝΑ

Πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ στέφθηκαν οι έφηβοι του Ολυμπιακού στην ΕΣΚΑΝΑ για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν, μετά την εμφατική νίκη τους στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Αν και μικροί ηλικιακά φαίνεται να μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού, τα παιδιά του Δημήτρη Τσαλδάρη και του Αντώνη Κουρμούλη. Οι έφηβοι του ολυμπιακού στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας πέτυχαν μια πολύ ευρεία νίκη με σκορ 123-62 και στέφθηκαν για πέμπτη σερί σεζόν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ.

Ο κόουτς Τσαλδάρης αναγκάστηκε να απουσιάσει για λόγους υγείας και αντικαταστάτης του ήταν ο κόουτς Κουρμούλης, ο οποίος έφερε σε πέρας την αποστολή των λιλλιπούτιων Πειραιωτών. Πρώτος σκόρερ των ερυθρολεύκων, ήταν ο Μούσα Ζέιτ με 26 πόντους και ακολούθησαν οι Οικονομόπουλος και Δρίτσας.

Αναλυτικά η δήλωση του Αντώνη Κουρμούλη και οι σκορερ του αγώνα:

«Απόψε ήταν η κορύφωση με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της τοπικής Ένωσης και την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Επίσης, πολλά συγχαρητήρια αξίζει να ειπωθούν στον κόουτς Μπάρλο για το Παιδικό, όπως επίσης και στον κόουτς Τσαλδάρη για το Εφηβικό, αλλά και συνολικά για την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια στον Ολυμπιακό. Επιστέγασμα αυτής, ήταν η πρόκριση και των δύο τμημάτων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα»

Δεκάλεπτα: 16-37, 33-63, 46-98, 62-123.

Ολυμπιακός: (Κουρμούλης, Καλογερόπουλος): Δρίτσας 21(4 τρ. 8ασ.), Αμποση, Μούσα Ζειτ 26(1 τρ.), Γιοβάνης 9(1 τρ . 7 ασ.), Οικονομόπουλος 22 (3 τρ. 11 ασ.), Τσάμης 2, Ζορμπάς 16, Καραισκος 10, Αρφαράς 17 (3 τρ.).

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ειδήσεις ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…