Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ολυμπιακός: Ο Χόλινς στόχος μετά το ναυάγιο με Λάιτι – Δεν παίζει του Ντόρσεϊ

Ολυμπιακός: Ο Χόλινς στόχος μετά το ναυάγιο με Λάιτι – Δεν παίζει του Ντόρσεϊ

austin hollins zenit st petersburg eb20 scaled

Ο Ολυμπιακός κάνει προσπάθειες να ολοκληρώσει το ρόστερ του μετά το ναυάγιο της υπόθεσης του Λάιτι και ο εκλεκτός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο Όστιν Χόλινς.

Ο πρώην παίκτης της Ζενίτ συγκεντρώνει τα στοιχεία που θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και η ομάδα του Πειραιά κάνει προσπάθειες να τον «ντύσει» στα ερυθρόλευκα. Ο Χόλινς τελείωσε τη σεζόν στην Euroleague με μέσο όρο 8.2 πόντους και είναι ένας παίκτης ο οποίος διαθέτει εμπειρία στη διοργάνωση, γεγονός που του δίνει συν έναντι των υπολοίπων παικτών που εξετάστηκαν από τον Ολυμπιακό.

Τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεσή του κι έτσι να κλείσει το ρόστερ του Ολυμπιακού, με μοναδική εκκρεμότητα την υπόθεση του Κώστα Αντετοκούνμπο, με τον οποίον αναμένεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις τώρα που τέλειωσε το Προολυμπιακό τουρνουά.

Από εκεί και πέρα πολύ δύσκολα θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός για τον Ντόρσεϊ. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει οι «ερυθρόλευκοι» αν ήθελαν να κλείσουν τον Έλληνα γκαρντ και υπήρχε συμφωνία όπως γράφεται, θα το είχαν κάνει με ένα buy out για το NBA, αφού ο παίκτης θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…