Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Kαμία εξέλιξη με Αντετοκούνμπο, μετά το Προολυμπιακό οι συζητήσεις

Ολυμπιακός: Kαμία εξέλιξη με Αντετοκούνμπο, μετά το Προολυμπιακό οι συζητήσεις

Antetokoumpo Kostas Ethniki 820x490 1

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, όμως το θέμα του έχει μπει για λίγο στον… πάγο, αφού ο ίδιος βρίσκεται στον Καναδά για το Προολυμπιακό και το μυαλό του αυτή τη στιγμή είναι μόνο στην Εθνική.

Κυκλοφόρησε το πρωί ένα tweet Ιταλού δημοσιογράφου που αναφέρει ότι Ολυμπιακός και Αντετοκούνμπο είναι κοντά σε συμφωνία. Από την ομάδα του Πειραιά αυτό δεν επιβεβαιώνεται, αφού τα δεδομένα στην υπόθεση του Έλληνα σέντερ δεν έχουν αλλάξει.

Ο ίδιος είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδος η οποία τα ξημερώματα δίνει αγώνα κόντρα στην Κίνα ώστε να συνεχίσει στο Προολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός του έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του και είναι δεδομένο ότι επιθυμεί μια συνεργασία η οποία θα είναι win – win και για τις δύο πλευρές. Δηλαδή ένα μεγάλο σε διάρκεια συμβόλαιο που θα βοηθήσει τον παίκτη να αποκτήσει εμπειρίες και να γίνει ακόμα καλύτερος και παράλληλα θα υπάρξει και μια σημαντική προσθήκη στην Front Line των Πειραιωτών.

Ακόμα δεν ξέρουμε αν η υπόθεση θα προχωρήσει, αφού δεν έχουμε φτάσει καν στο στάδιο της τελικής πρότασης. Το θέμα είναι από αυτά που λέμε «πιασάρικα» και πλέον έχουν αρχίσει και το αναπαράγουν και στο εξωτερικό. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Απλά οι συνάδελφοι από το εξωτερικό, αντιγράφουν τους Έλληνες…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…