Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Η ώρα του Κώστα Αντετοκούνμπο και ο παίκτης που θα έρθει αντί του Λάιτι

Ολυμπιακός: Η ώρα του Κώστα Αντετοκούνμπο και ο παίκτης που θα έρθει αντί του Λάιτι

Antetokoumpo Kostas Ethniki 820x490 1

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση του Κώστα Αντετοκούνμπο θέλοντας να ολοκληρώσει το deal με τον Έλληνα σέντερ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα το θέμα του Κώστα Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής σέντερ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ελλάδας και πλέον μπορεί απερίσκεπτος να σκεφτεί το μέλλον του, που το πιο πιθανό είναι να τον βρει στο λιμάνι του Πειραιά.

Οι δύο πλευρές έχουν κάνει τις επαφές του και ο Αντετοκούνμπο εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» και να ξεκινήσει την καριέρα του στα γήπεδα της Euroleague, έπειτα από το πέρασμά του στο NBA.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί το θέμα και έτσι οι Πειραιώτες θα έχουν μια ακόμα επιλογή στη θέση του σέντερ, γεγονός που θα λύσει τα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Από εκεί και πέρα, μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Λάιτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξετάζει τις επιλογές που έχει ώστε να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3».

Τα ονόματα που έχουν προκριθεί είναι εκείνα των Χόλινς, Χίλιαρντ και Χάνγκα. Και οι τρεις παίκτες έχουν εμπειρία από το επίπεδο της Euroleague και ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες.

Ο Χάνγκα λέγεται πως βρίσκεται κοντά στην Ρεάλ Μαδρίτης, όμως δεν αποκλείεται όσο δεν έχει ανακοινωθεί από τους Ισπανούς, ο Ολυμπιακός να κάνει την κίνησή του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μακάμπι: Ανακοίνωση για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο

Παρουσία φιλάθλων της θα υποδεχθεί η Μακάμπι τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι. Με τουλάχιστον…