Κεντρική Basket League Άρης Οι τρεις ομάδες που προσπάθησαν ανεπιτυχώς να βάλουν… εμπόδια στον Άρη

Οι τρεις ομάδες που προσπάθησαν ανεπιτυχώς να βάλουν… εμπόδια στον Άρη

aris sima

Αρκετός λόγος έχει γίνει για τις ομάδες που ψήφισαν κατά του Άρη όσον αφορά την αδειοδότηση εν όψει της νέας σεζόν. Το θέμα αυτό έληξε θετικά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως άλλωστε αναμενόταν παρά την κινδυνολογία που αναπτύχθηκε από κάποιους “κύκλους”, ωστόσο υπήρξαν τρεις σύλλογοι που προσπάθησαν να βάλουν… εμπόδια στο ζήτημα, με το οποίο ασχολήθηκε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ εδώ και πολύ καιρό, έως ότου δοθεί λύση.

Οι ομάδες, λοιπόν, που ήταν αντίθετες στην αδειοδότηση του Άρη και ψήφισαν εναντίον του ιστορικού συλλόγου, ήταν η ΑΕΚ των 10 ban και των πολλών οικονομικών προβλημάτων, ο Κολοσσός που αγωνίζεται ως… Χολαργός στο πρωτάθλημα και το Περιστέρι που συνηθίζει να παίρνει θέσεις κατά του Άρη. Σε μια εποχή δύσκολη για όλους, ελέω πανδημίας, φαίνεται πως κάποιες ομάδες, αντί να “κοιτάξουν” το πώς θα πορευτούν οι ίδιες στο πρωτάθλημα, ασχολούνται με το πώς θα δημιουργήσουν πρόβλημα στους “κίτρινους”.

Να σημειωθεί πως στις 29/6 είχε “τελειώσει” το θέμα της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ, που ήταν μέσα στα χρονικά όρια όσον αφορά αυτό το ζήτημα. Το έγγραφο της έκδοσής της έφτασε στις 1/7, αλλά σε αυτό δεν έχει ευθύνη η ΚΑΕ Άρης. Έχει να κάνει ουσιαστικά με την τράπεζα. Σε κάθε περίπτωση, ο Άρης βρήκε την λύση στην υπόθεση της αδειοδότησης, αλλά προκαλεί κακή εντύπωση η στάση αυτών των τριών συλλόγων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…