Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ Ο ΠΣΑΚ ζητά τη στήριξη των υποψηφίων προέδρων της ΕΟΚ

Ο ΠΣΑΚ ζητά τη στήριξη των υποψηφίων προέδρων της ΕΟΚ

ΠΣΑΚ

Η οργάνωση των επαγγελματιών αθλητών εξέδωσε νέα ανακοίνωση, στην οποία επιζητεί τη στήριξη των υποψήφιων προέδρων της ΕΟΚ για το ζήτημα του αριθμού των ξένων αθλητών στη Basket League.

Μετά την ανταλλαγή αιχμηρών ανακοινώσεων μεταξύ ΕΣΑΚΕ και ΠΣΑΚ, ο τελευταίος περνά στην αντεπίθεση, ζητώντας τη στήριξη των υποψήφιων προέδρων της ΕΟΚ στο καυτό θέμα του αριθμού των ξένων αθλητών στην Α1 Εθνική κατηγορία. Συγκεκριμένα, ο ΠΣΑΚ θέλει να προσεταιριστεί τους υποψήφιους για το νέο ΔΣ της ΕΟΚ , θέλοντας έτσι να διευρύνει το μέτωπο στήριξης στη μάχη που δίνει ενάντια στην αύξηση των ξένων στη Basket League. Όπως τονίζει ο σύλλογος, είναι ικανοποιημένος, μετά την τοποθέτηση των Ελλήνων διεθνών, οι οποίοι τοποθετήθηκαν ενάντια στην απόφαση του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

“Θα θέλαμε τη στήριξη των υποψηφίων προέδρων…

Η ικανοποίηση στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών είναι μεγάλη, μετά και την ανακοίνωση των διεθνών παικτών, καθώς δείχνει πως όλοι είναι ενωμένοι, στην ενδεχόμενη αύξηση των ξένων στη Basket League. Καλούμε και τους υποψηφίους προέδρους στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, να σταθούν στο πλευρό μας.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…