Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Ο Λαρεντζάκης αποκάλυψε τα λόγια του Πιτίνο στο ημίχρονο

Ο Λαρεντζάκης αποκάλυψε τα λόγια του Πιτίνο στο ημίχρονο

china hellas proolympic tournament larentzakis 820x490 1 jpg

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στάθηκε στα λόγια του Ρικ Πιτίνο στο ημίχρονο του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Τουρκία, τονίζοντας ότι ήταν σημαντικά για να γίνει η ανατροπή στο δεύτερο μέρος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ξεκινήσαμε λίγο νευρικά, αλλά μετά από λίγο επιστρέψαμε στο παιχνίδι, μείναμε συγκεντρωμένοι και τώρα μπορούμε για λίγο να γιορτάσουμε Οι συμπαίκτες μου έκαναν σπουδαία δουλειά. Έχουμε πλέον έναν ακόμα αγώνα με στόχο να πάμε στο Τόκιο.

Ο κόουτς μας είπε στο ημίχρονο να παίξουμε καλύτερη άμυνα, να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην έχουμε άγχος και να απολαύσουμε το παιχνίδι. Ο κόουτς έχει εμπειρία και νομίζω ότι η ομιλία του στο ημίχρονο ήταν καθοριστική για να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Είμαστε μία ομάδα με βάθος. Κάποια βράδια θα παίξει καλά ένας παίκτης, κάποια άλλη ένας άλλος παίκτης. Όλοι έχουν ταλέντο και εμπειρία και πιστεύω ότι όλοι τα δίνουμε όλα και πλέον έχουμε τον τελικό μπροστά.

Έτσι είναι το μπάσκετ. Όποιος παίζει καλύτερα στα νοκ-άουτ προκρίνεται. Πιστεύω ότι η ομάδα μας δεν τα παρατάει ποτέ. Πιστεύουμε σε εμάς, στην ομάδα μας, τα δίνουμε όλα και για αυτό είμαστε στον τελικό. Θέλουμε πολύ να πάρουμε την νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…