Κεντρική Basket League Λαύριο: Ανακοίνωσε τον Σάββα Καμπερίδη

Λαύριο: Ανακοίνωσε τον Σάββα Καμπερίδη

καμπεριδης

Τη σύναψη συνεργασίας με τον προπονητή Σάββα Καμπερίδη ανακοίνωσε το Λαύριο. Ο έμπειρος τεχνικός ήταν από το Δεκέμβρη του 2019 πρώτος προπονητής στον Άρη και πλέον θα στελεχώσει το τεχνικό επιτελείο των «ανθρακωρύχων» της Αττικής ως βοηθός του κόουτς Χρήστου Σερέλη.

Ο Έλληνας προπονητής ήταν επί μια εξαετία περίπου ακόμα στον Άρη και πάλι ως βοηθός προπονητής δίπλα στους Βαγγέλη Αγγέλου, Γιάννη Καστρίτη και Πασναγιώτη Γιαννάκη και πλέον ξαναγυρίζει στον γνώριμο για αυτόν ρόλο, μετά τη θητεία του ως πρώτος προπονητής στους κιτρινόμαυρους της Θεσαλονίκης.

Η ανακοίνωση του Λαυρίου αναφέρει αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Λαύριο – Megabolt ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Σάββα Καμπερίδη ο οποίος θα αποτελέσει μέλος του προπονητικού επιτελείου του Χρήστου Σερέλη για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Καλωσορίζουμε τον #Σάββα_Καμπερίδη στην οικογένεια του Λαυρίου Megabolt και του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στο έργο του!

Το #who_is_who:
Ο Σάββας Καμπερίδης γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου του 1978 στη Θεσσαλονίκη. Έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ ως παίκτης του Ναυάρχου Βότση. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Μ.Ε.Ν.Τ. και στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε ΑΡΗ, Ηρακλή, Ιωνικό Λαμίας και Ίκαρους Σερρών.

Από το 2012 μέχρι το 2019 ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΑΡΗ, στο πλευρό των Βαγγέλη Αγγέλου, Παρασκευά Μουρατίδη, Μίλαν Μίνιτς, Δημήτρη Πρίφτη, Παναγιώτη Γιαννάκη και Γιάννη Καστρίτη.

Από τον Ιούνιο 2019 έως τον Νοέμβριο 2019 ήταν assistant coach του Η. Ζούρου στο Περιστέρι και από τον Δεκέμβριο 2019 έως το 2021 ήταν πρώτος προπονητής στον ΑΡΗ.

  • Λαύριο - Απόλλωνας

    Λαύριο – Απόλλων Πάτρας 82-75

    Νίκησε το Λαύριο και έστειλε πιο κοντά στην Elite League τον Απόλλωνα Έπειτα από ένα παιχν…
  • grant panathinaikos paok

    ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 73-89

    «Αγχώθηκε» για τρία δεκάλεπτα ο Παναθηναϊκός, αλλά «καθάρισε» στην τελευταία περίοδο Στις …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/3)

Τα «φώτα» σε Ολυμπιακό και Περιστέρι «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (19/…