Κεντρική Basket League Λάρισα: Έκλεισε τον Μιχάλη Τσαϊρέλη

Λάρισα: Έκλεισε τον Μιχάλη Τσαϊρέλη

tsairelis scaled

Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου ήρθε σε συμφωνία με τον 33χρονο φόργουορντ, Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάρισα. Όπως όλα δείχνουν οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία κι έτσι ο έμπειρος άσος θα ενταχθεί στο ρόστερ της Θεσσαλικής ομάδας.

Ο έμπειρος άσος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε 16 φορές με τη φανέλα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και άλλες 7 με την ομάδα του Περιστερίου. Στις δυο αυτές ομάδες είχε ενεργό ρόλο, με πάνω από 18 λεπτά χρόνο συμμετοχής ανά παιχνίδι. Ακόμα, ο Τσαϊρέλης, στον Ηρακλή «έγραψε» 5.63 πόντους μέσο όρο και 3.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και στο Περιστέρι σημείωσε 8.14 πόντους και 3.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Τέλος στα 3 παιχνίδια των play offs, αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας των Δυτικών Προαστίων και είχε 6 πόντους μέσο όρο και 3.67 ριμπάουντ σε 17.41 λεπτά συμμετοχής. Η ανακοίνωση της συμφωνίας του παίκτη με τη Λάρισα είναι θέμα χρόνου κι έτσι θα δούμε και τη νέα σεζόν τον Μιχάλη Τσαϊρέλη στα παρκέ της πρώτης τη τάξη επαγγελματικής κατηγορίας μπάσκετ της χώρας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…