Κεντρική Basket League Άρης Kώττας: “Ανυπόμονος να ζήσω την ατμόσφαιρα του Παλέ…”

Kώττας: “Ανυπόμονος να ζήσω την ατμόσφαιρα του Παλέ…”

kottas

Στο Μουσείο του Άρη βρέθηκε ο Θωμάς Κώττας ο οποίος μίλησε για την συνεργασία του με τον “Αυτοκράτορα”. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ:

“Ο Θωμάς Κώττας θα φορά τη φανέλα του ΑΡΗ την προσεχή αγωνιστική περίοδο και δεν κρύβει την ανυπομονησία του για μία καλή σεζόν.

Ο 25χρονος σέντερ, μιλώντας στο arisbc.gr, δίνει το στίγμα του, τόσο ατομικά, όσο και σε ομαδικό επίπεδο, αναφορικά με την επόμενη χρονιά.

Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα ο ερχομός μου στον ΑΡΗ. Έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα, με ιστορία, τίτλους και πολύ κόσμο και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να τη βοηθήσω να έχει μία καλή πορεία την ερχόμενη περίοδο. Είναι τιμή να φοράς τη φανέλα του ΑΡΗ», τονίζει.

Όσο για το πώς φαντάζεται τον ΑΡΗ της προσεχούς σεζόν: «Πιστεύω θα έχουμε μία ομάδα δυνατή στην άμυνα, που θα παλεύει σε κάθε ματς. Να τα δίνουμε όλα στο παρκέ, αυτό είναι κάτι που ο κόσμος του ΑΡΗ αντιλαμβάνεται και αναγνωρίζει. Στόχος μας είναι να του δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες χαρές».

Είναι νωρίς για να οριοθετηθούν στόχοι, ωστόσο σε πρώτη φάση ο Θωμάς Κώττας καταθέτει: «Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατό την επόμενη χρονιά, όμως εμείς θέλουμε να παλέψουμε για να πετύχουμε κάτι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια».

Τι περιμένει ο Γιάννης Καστρίτης από τον σέντερ του ΑΡΗ; «Να βοηθήσω στις μάχες της ρακέτας, βγάζοντας ενέργεια και δύναμη στο παρκέ. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς για να βοηθήσω την ομάδα».

Άπαντες περιμένουν την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο. Ο Θωμάς Κώττας έχει ζήσει την ατμόσφαιρα του «Nick Galis Hall» ως αντίπαλος και ανυπομονεί να τη βιώσει και ως οικοδεσπότης.

«Αναμφίβολα η επιστροφή του κόσμου θα δώσει μεγάλη βοήθεια στην ομάδα. Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ είναι παραδοσιακά κοντά στην ομάδα και με πολύ θερμό τρόπο, οπότε περιμένω με ανυπομονησία να ζήσω ως γηπεδούχος αυτήν την ατμόσφαιρα. Η ώθηση που δίνει ο κόσμος είναι αναμφισβήτητη και πιστεύω ότι ο ΑΡΗΣ ήταν από τις ομάδες που επλήγησαν περισσότερο πέρυσι με τα άδεια γήπεδα. Περιμένουμε τους φιλάθλους στο Αλεξάνδρειο και εμείς θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να τους δώσουμε χαρές», καταλήγει ο 25χρονος σέντερ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Χωρίς Σταρκ αλλά με Μποχωρίδη στην Αθήνα

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στην αποστολή του Άρη για το ματς με το Περιστέρι. Ο Άρης αντιμετωπί…