Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Κώστας Αντετοκούνμπο: Πως κατέληξε στην Βιλερμπάν

Κώστας Αντετοκούνμπο: Πως κατέληξε στην Βιλερμπάν

antetokounmpo

Δεν ήταν μυστικό ότι ο Ολυμπιακός ήθελε να επενδύσει πάνω στον Κώστα Αντετοκούνμπο. Οι «ερυθρόλευκοι» έβλεπαν στο πρόσωπο του αδερφού του Γιάννη ένα μεγάλο πρότζεκτ το οποίο θα είχε οφέλη και για τις δύο πλευρές: Ο Ολυμπιακός θα προετοίμαζε τον Κώστα ώστε να ενταχθεί σιγά – σιγά σε μια ομάδα τοπ ευρωπαϊκού επιπέδου και ο Κώστας θα αποτελούσε μια ακόμα αξιόπιστη λύση για την φροντ λάιν των «ερυθρόλευκων».

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών έγιναν σε πολύ καλό κλίμα, στον Κώστα και τον μάνατζέρ του αναλύθηκε το πλάνο, όμως τελικά ο σέντερ της εθνικής μας αποφάσισε να πάει στη Γαλλία. Γιατί συνέβη αυτό; Η φράση – κλειδί που απαντάει στο ερώτημα, είναι η επιθυμία του Ολυμπιακού ο Κώστας να ενταχθεί σταδιακά στο τοπ επίπεδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» τόνισαν στον παίκτη ότι αρχικά θα έχει χρόνο συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα και ότι σταδιακά θα έπαιρνε και ματς στην Ευρωλίγκα. Ωστόσο, ο ίδιος θεωρεί ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο τοπ επίπεδο. Το πέρασμά του από τους Λέικερς τον γέμισε εμπειρίες (κέρδισε μέχρι και το δαχτυλίδι του πρωταθλητή) που ο ίδιος θεωρεί ότι θα τον βοηθήσουν ώστε να μπορέσει να ενταχθεί άμεσα σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα.

Ουσιαστικά λοιπόν, ο Αντετοκούνμπο προτίμησε την Βιλερμπάν επειδή πήρε τις εγγυήσεις ότι θα παίξει άμεσα. Τόσο στην Ευρώπη, όσο και στη Γαλλία…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…