Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Κάρτερ: «Γι’ αυτό έμεινα στον ΠΑΟΚ»

Κάρτερ: «Γι’ αυτό έμεινα στον ΠΑΟΚ»

καρτερ carter 820x490 1

Η πρώτη συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Josh Carter θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και αναγνωριστική. Δώδεκα αγώνες, σε τρεις σχεδόν μήνες, όλα αυτά όμως ήταν αρκετά για να δημιουργηθεί μία γερή σχέση και με συνοπτικές ουσιαστικά διαδικασίες να έρθει η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Και δεν είναι τυχαίο που ο Josh Carter ήταν ο τελευταίος που μπήκε πέρσι στο ρόστερ της ομάδας και ο πρώτος που ανανέωσε φέτος… |

«Επιστρέφω γιατί οι προπονητές, η διοίκηση και όλοι όσοι έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικοί απέναντί μου, πίστεψαν σε μένα και μου έδωσαν μία σπουδαία ευκαιρία. Έκαναν πολύ ξεκάθαρο ότι με θέλουν και πόσο με θέλουν, εμπιστεύομαι την ομάδα, τους προπονητές και όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ και για αυτό πήρα την απόφαση να επιστρέψω», εξηγεί δίχως περιστροφές ο Josh Carter και με τον ίδιο ξεκάθαρο τρόπο, επισημαίνει πόσο σημαντική είναι για τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα, η συμμετοχή στο Basketball Champions League… «Είναι αλήθεια ότι η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο BCL έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου. Έχω παίξει σε αυτή τη διοργάνωση πριν χρόνια, μπορώ να πω ότι είναι πολύ υψηλού επιπέδου και σίγουρα θα είναι πολύ ωραίο να παίξουμε απέναντι σε ομάδες υψηλού επιπέδου, αλλά και να έχουμε περισσότερα παιχνίδια».

Η πρώτη του επαφή με τον ΠΑΟΚ ήταν σύντομη, αλλά και έντονη ταυτόχρονα. Οι στιγμές που έζησε αυτούς τους τρεις πρώτους μήνες της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ ήταν αρκετές, αλλά δεν θέλει να ξεχωρίσει κάποια από αυτές, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα κρατήσω όλες εκείνες τις στιγμές που ψάχναμε να βρούμε τον τρόπο για να κερδίσουμε. Η ομάδα ήταν πολύ ανθεκτική και δεν τα παράτησε ποτέ».

Αυτό που σίγουρα δεν είχε την ευκαιρία να ζήσει από κοντά, ήταν η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. «Ελπίζω ότι οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να είναι στο γήπεδο και να μας δώσουν ενέργεια. Μου αρέσει πολύ να παίζω έχοντας τους φιλάθλους γύρω μου κι αυτό σίγουρα βοηθά τους παίκτες, ανεβάζει την αδρεναλίνη. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ανυπομονώ να δω πως θα είναι αυτή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ», σχολιάζει ο Αμερικανός φόργουορντ και στέλνει το μήνυμά του προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «θέλω να τους ευχαριστήσω για τα καλά τους λόγια. Νομίζω ότι τώρα θα αισθάνομαι ακόμη καλύτερα και πιο άνετα, ώστε να μπορώ να δώσω περισσότερα στην ομάδα και περιμένω να τους δω στο γήπεδο να φωνάζουν για τον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ για την υποστήριξή τους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…