Κεντρική Basket League Ηρακλής: Συνέντευξη Αγραβάνη στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ

Ηρακλής: Συνέντευξη Αγραβάνη στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ

agra ira

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγες μέρες, ο 22χρονος γκαρντ Γιάννης Αγραβάνης θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Ηρακλή.

Ο νεαρός άσος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, όπου αναφέρθηκε τόσο στον προπονητή του Θανάση Σκουρτόπουλο, όσο και στην παρουσία του κόσμου στα γήπεδα γενικά και στο Ιβανώφειο ειδικά.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

Ευτυχισμένος που θα “ανηφορίσει” για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΗΡΑΚΛΗ, αλλά και έτοιμος να τον βοηθήσει να εκπληρώσει τους στόχους του, δήλωσε ο Γιάννης Αγραβάνης. Μιλώντας στο www.iraklis-bc.gr, ο 22χρονος παίκτης, τόνισε αρχικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος, που θα παίξω στον ΗΡΑΚΛΗ, μια πολύ ιστορική ομάδα, με πιστό κοινό. Πιστεύω πως είμαι έτοιμος και αποφασισμένος να βοηθήσω την ομάδα, να πετύχει τους στόχους της».

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ήταν αυτός που τον κάλεσε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα των ανδρών, σ’ ένα από τα “παράθυρα” της Προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2022 κι αυτός ήταν ένας βασικός λόγος να επιλέξει τους «κυανόλευκους». Όχι, όμως και ο μοναδικός, όπως εξήγησε. «Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο η παρουσία του κόουτς Σκουρτόπουλου. Τον είχα προπονητή στην Εθνική ομάδα, σ’ ένα από τα «παράθυρα», ενόψει του Ευρωμπάσκετ και είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Ο Ηρακλής είναι μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες, είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους και μόνο ψηλότερα μπορεί να βρεθεί τη νέα σεζόν», υπογράμμισε ο διεθνής παίκτης.

Τα γεμάτα γήπεδα έχουν λείψει στους παίκτες και ο Γιάννης Αγραβάνης δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Η προσμονή για ένα κατάμεστο Ιβανώφειο είναι μεγάλη… «Δυστυχώς την περυσινή χρονιά τα γήπεδα ήταν άδεια, λόγω της πανδημίας και όταν ήρθα στο Ιβανώφειο, με τον Προμηθέα δεν έζησα την ατμόσφαιρα, την οποία δημιουργούν οι φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει».

Η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού είναι σε πλήρη εξέλιξη και ο Αθηναίος γκαρντ/φόργουορντ εκφράζει την ικανοποίησή του για τις κινήσεις, που έχουν γίνει μέχρι τώρα.

«Γνωρίζω ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ θέλει να δημιουργήσει έναν δυνατό ελληνικό κορμό. Με κάποιους παίκτες του υπήρξα συμπαίκτης στις Εθνικές ομάδες. Είναι παιδιά με κίνητρο και φιλοδοξίες και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα και τον κόσμο της».

Οι προσδοκίες του Αγραβάνη τζούνιορ από τη συνεργασία του με την “κυανόλευκη” ομάδα είναι υψηλές κι όπως επεσήμανε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δουλέψουμε όλοι σκληρά και θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη, προκειμένου να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

  • Λαύριο - Απόλλωνας

    Λαύριο – Απόλλων Πάτρας 82-75

    Νίκησε το Λαύριο και έστειλε πιο κοντά στην Elite League τον Απόλλωνα Έπειτα από ένα παιχν…
  • grant panathinaikos paok

    ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 73-89

    «Αγχώθηκε» για τρία δεκάλεπτα ο Παναθηναϊκός, αλλά «καθάρισε» στην τελευταία περίοδο Στις …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Χουγκάζ: «Όλοι μαζί για ένα ιστορικό αποτέλεσμα»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Νίκος Χουγκάζ. Ο διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου, Νίκος…