Κεντρική Basket League Iona Gaels: Στην Ελλάδα για προετοιμασία οι φοιτητές του Πιτίνο

Iona Gaels: Στην Ελλάδα για προετοιμασία οι φοιτητές του Πιτίνο

NBA Πιτίνο

Επιστροφή στην Ελλάδα για το Ρικ Πιτίνο επιφύλασσε το καλοκαίρι, αφού ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ και του Παναθηναϊκού θα έρθει με την  ομάδα μπάσκετ που προπονεί στο κολέγιο του Iona για προετοιμασία.

Οι Iona Gaels, ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν το βασικό μέρος της προετοιμασίας τους στην Ελλάδα, καθώς οι φοιτητές-αθλητές του Ρικ Πιτίνο, θα βρίσκονται στη χώρα μας από τις 19 έως τις 30 Αυγούστου. Εκείνο το διάστημα μάλιστα, θα δώσουν και φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας αντιμετωπίζοντας τον Ιωνικό, το Λαύριο, το Περιστέρι και τον Παναθηναϊκ, με τον Ρικ Πιτίνο να θεωρεί πολύτιμο αυτό τουρνουά καθώς οι αγώνες προσφέρονται για πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.

Αναλυτικά η δήλωση του Ρικ Πιτίνο και η ανάρτηση του Iona στου Twitter:

«Πρόκειται για μία τεράστια ευκαιρία για τους φοιτητές-αθλητές μας να μάθουν, να βελτιωθούν και να δεθούν ενόψει της νέας σεζόν. Η δυνατότητα να προπονηθούμε και να αντιμετωπίσουμε ομάδες υψηλού επιπέδου θα είναι ένα πολύ καλό μέτρο σύγκρισης για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το πρόγραμμα του Αϊόνα και να το πάμε στο επόμενο επίπεδο»

https://twitter.com/IonaGaelsMBB/status/1419726028159717378

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Στους Καβαλίερς με συμβόλαιο 10 ημερών ο Μάρκους Μόρις

Στους Καβαλίερς  ο Μόρις. Το Κλίβελαντ έχει τρεις βασικούς στα… πιτς, λόγω τραυματισμών κα…