Κεντρική Basket League Iona Gaels: Στην Ελλάδα για προετοιμασία οι φοιτητές του Πιτίνο

Iona Gaels: Στην Ελλάδα για προετοιμασία οι φοιτητές του Πιτίνο

Επιστροφή στην Ελλάδα για το Ρικ Πιτίνο επιφύλασσε το καλοκαίρι, αφού ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ και του Παναθηναϊκού θα έρθει με την  ομάδα μπάσκετ που προπονεί στο κολέγιο του Iona για προετοιμασία.

Οι Iona Gaels, ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν το βασικό μέρος της προετοιμασίας τους στην Ελλάδα, καθώς οι φοιτητές-αθλητές του Ρικ Πιτίνο, θα βρίσκονται στη χώρα μας από τις 19 έως τις 30 Αυγούστου. Εκείνο το διάστημα μάλιστα, θα δώσουν και φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας αντιμετωπίζοντας τον Ιωνικό, το Λαύριο, το Περιστέρι και τον Παναθηναϊκ, με τον Ρικ Πιτίνο να θεωρεί πολύτιμο αυτό τουρνουά καθώς οι αγώνες προσφέρονται για πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.

Αναλυτικά η δήλωση του Ρικ Πιτίνο και η ανάρτηση του Iona στου Twitter:

«Πρόκειται για μία τεράστια ευκαιρία για τους φοιτητές-αθλητές μας να μάθουν, να βελτιωθούν και να δεθούν ενόψει της νέας σεζόν. Η δυνατότητα να προπονηθούμε και να αντιμετωπίσουμε ομάδες υψηλού επιπέδου θα είναι ένα πολύ καλό μέτρο σύγκρισης για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το πρόγραμμα του Αϊόνα και να το πάμε στο επόμενο επίπεδο»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Γιαννάκης – «Τεράστια η απώλεια του Ίβκοβιτς»

Ήταν η σειρά του «Δράκου» του Ελληνικού μπάσκετ. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης,  σχολίασε το θάνα…