Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Επένδυση στο μέλλον για Κολοσσό

Επένδυση στο μέλλον για Κολοσσό

prapas 770x480 1 jpg

O Κολοσσός Ρόδου έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για την νέα σεζόν και μετά τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Μπιλλή και Ξανθόπουλου και την απόκτηση Μαργαρίτη, προχώρησε στην δεύτερη του μεταγραφή. Ο λόγος για τον 19χρονο Στέργιο Πράπα, ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν με την φανέλα του Τρίτωνα στην Α2, και επιστρέφει στην Α1.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Στέργιο Πράπα.

Ο Στέργιος Πράπας είναι γεννημένος στις 17 Φεβρουαρίου του 2002 στη Θεσσαλονίκη και με ύψος 1,98μ. αγωνίζεται ως γκαρντ/φόργουορντ.

Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα έκανε στον Άρη, ενώ το 2017 μετακόμισε στην ΑΕΚ. Εκεί, έμεινε για τρία χρόνια, καθώς το καλοκαίρι του 2020 υπέγραψε στον Τρίτωνα. Φέτος, στο πρωτάθλημα της Α2 είχε κατά μέσο όρο 3,8 πόντους και 2 ριμπάουντ».

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία και είναι τιμή για μένα που θα παίξω στον Κολοσσό H Hotels. Για μένα είναι μία ευκαιρία που πρέπει και θέλω να την αξιοποιήσω. Έχω πολλή όρεξη για να δουλέψω. Επίσης, θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω τον κόουτς Καντζούρη, αλλά και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους και για τη μεγάλη πρόκληση που θα έχω μπροστά μου. Εύχομαι να έχουμε μία καλή συνεργασία και όλα να πάνε καλά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…