Κεντρική Γυναίκες H Εύη Δημητράτου ανέδειξε την αντίφαση της ΕΟΚ για τις ξένες [pic]

H Εύη Δημητράτου ανέδειξε την αντίφαση της ΕΟΚ για τις ξένες [pic]

Η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ αποφάσισε να αυξήσει τις ξένες στην Α1 γυναικών από τρεις που ήταν μέχρι πέρσι σε τέσσερις. Η τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού, Εύη Δημητράτου, με ανάρτηση της στα social media επεσήμανε ότι όταν πριν μερικά χρόνια ζητούσαν αύξηση των ξένων οι Ερυθρόλευκοι, τότε η απάντηση ήταν αρνητική με διάφορες δικαιολογίες.

Αναλυτικά:

«Θυμάμαι την απογοήτευση μας όλα τα προηγούμενα χρόνια που ήμασταν η μοναδική ομάδα που έπαιζε σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις όταν το αίτημα μας προς την ΕΟΚ, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης σύσκεψης των σωματείων και της διοίκησης της Ομοσπονδίας για αύξηση του αριθμού των ξένων αθλητριών, έπεφτε στο κενό με δικαιολογίες του τύπου, δεν έχουν χρήματα τα υπόλοιπα σωματεία για να πάρουν περισσότερες ξένες (λες και έλεγε κάπου ότι ήταν υποχρεωτικό να πάρουν όλες οι ομάδες το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό ξένων) ή ότι δεν θα έχουν χρόνο συμμετοχής οι Ελληνίδες αθλήτριες κ.α. τέτοια!

Παίξαμε Ευρωλίγκα με μέγιστο αριθμό ξένων 3 !!

Οποίος γνωρίζει από μπάσκετ γυναικών ξέρει τι ακριβώς σημαίνει αυτό!

Και ξαφνικά με Διοίκηση Πρωτοδικείου βγαίνει προκήρυξη με 4 ξένες χωρίς καμία σχετική διευκρίνιση, χωρίς καμία σύσκεψη των σωματείων!!

Ίσως έπειτα από πέντε χρόνια, εκ των οποίων τα δυο τελευταία με Πανδημία, βρέθηκαν και τα λεφτά για τις ξένες και ξεπεράστηκε και το «πρόβλημα» με το χρόνο συμμετοχής των Ελληνίδων ……

Μάλλον τελικά ή η Ομοσπονδία αντιλαμβάνεται τα όσα τους λέγαμε με μερικά χρόνια καθυστέρηση ή είναι επιλεκτική σε ποια «αιτήματα» θα αποκριθεί θετικά ή αρνητικά !

Φαίνεται πολύ έντονα πάντως το τελευταίο διάστημα πως κάποια «αιτήματα» ισοδυναμούν με «υποχρέωση» για τη Διοίκηση Πρωτοδικείου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ελευθερία Μοσχάτου: Ανακοίνωσε Τζέιμς [pic]

Η Ελευθερία Μοσχάτου προχώρησε σ΄ακόμη μία μεταγραφική κίνηση. Η ομάδα ανακοίνωσε την απόκ…