Κεντρική Elite League Φτιάχνει «dream team» ο Τρίτωνας! Πρόταση σε Φιλιππάκο και Δημάκο

Φτιάχνει «dream team» ο Τρίτωνας! Πρόταση σε Φιλιππάκο και Δημάκο

dimakos giannis eleutheroupoli

Ο Τρίτωνας έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο το φετινό καλοκαίρι, καθώς θέλει να δημιουργήσει μία dream team στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Μέχρι στιγμής έχει προχωρήσει σε ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις, ενώ έχει κάνει πρόταση και στους Πάνο Φιλιππάκο και Γιάννη Δημάκο, όπως αποκαλύπτει το ebasket.gr.

Ο Τρίτωνας μέχρι στιγμής έχει ανακοινώσει τις μεγάλες μεταγραφές των Απόλλωνα Τσόχλα και Πέτρου Μελισσαράτου, που πέρσι πρωταγωνίστησαν με τη φανέλα του Ολυμπιακού Β’. Παράλληλα, ανακοίνωσε και την απόκτηση του Νεμάνια Μανοΐλοβιτς, που με τη φανέλα του Παγκρατίου είχε κάνει όργια στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ο Τρίτωνας, όμως, δεν σταματάει εκεί και θέλει να κάνει ακόμη δύο μεγάλα μπαμ. Συγκεκριμένα, έχει καταθέσει προτάσεις στους Πάνο Φιλιππάκο και Ανδρέα Δημάκο. Ο πρώτος πραγματοποίησε μεγάλες εμφανίσεις με τον Πανερυθραϊκό (15.7 πόντοι, 7.7 ριμπάουντ), ενώ ο δεύτερος ήταν εκ των κορυφαίων παικτών της Α2 με την Ελευθερούπολη (17.3 πόντους, 5.6 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ).

Οι δύο παίκτες είναι κοντά στο να φορέσουν τη φανέλα του Τρίτωνα και με τις συγκεκριμένες προσθήκες δημιουργείται ένα ρόστερ, το οποίο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την άνοδο στην Basket League.

Σε συνδυασμό με τις ανανεώσεις των Αντώνη Μάντζαρη και Ηλία Θεοδώρου το ρόστερ του Τρίτωνα «τρομάζει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…