Κεντρική NBA Φοίνιξ Σάνς: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Κρεγκ
NBA

Φοίνιξ Σάνς: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Κρεγκ

torrey craig 820x490 1 jpg

Μετά τον Σάριτς, νέο πρόβλημα ήρθε να προστεθεί στην ομάδα των Σανς, με τον Τόρι Κρεγκ να τραυματίζεται στο γόνατο. Υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική που έδειξε, ότι απέφυγε τα χειρότερα και η κατάσταση του θα εκτιμάται μέρα με την μέρα.

Δεν έφτανε η απώλεια του Σάριτς για του Φοίνιξ Σανς, που έχασαν τον Κροάτη φόργουορντ για το υπόλοιπο της σειράς των NBA Finals κόντρα στους Μιλγουόκι Μπάκς, σε αυτό ήρθε να προστεθεί ο χθεσινός τραυματισμός του Τόρι Κρεγκ, στο Game 2.

Ο 30χρονος μπασκετμπολίστας υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική, όπου σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι, η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατό του έδειξε ότι δεν έχει υποστεί κάποια ζημιά, με τον παίκτη των Φοίνιξ Σανς να αποφεύγει τα χειρότερα.

Όπως αναφέρεται η κατάσταση του παίκτη θα εκτιμάται κάθε μέρα, για να φανεί αν θα προλάβει να επιστρέψει και να αντιμετωπίσει τους Μπακς.

Οι Φοίνιξ είναι αυτή που προηγούνται στην σειρά αυτήν την στιγμή, καθώς έχουν κάνει το 2-0 με δύο στα δύο μετά την χθεσινή επικράτηση με 118-108,  κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…