Κεντρική Elite League Φίλιππος Βέροιας: Με Πουλιανίτη ο μεταγραφικός «σεφτές»

Φίλιππος Βέροιας: Με Πουλιανίτη ο μεταγραφικός «σεφτές»

POULIANITIS

Ο Φίλιππος Βέροιας μετά τις δυο ανανεώσεις των Ευθύμη Κοθρά και Δημήτρη Σουτζόπουλου, ανακοίνωσε και την πρώτη του μεταγραφική κίνηση, που δεν είναι άλλη από την απόκτηση του Μάριου Πουλιανίτη.

Από τον «1» ξεκινά τις κινήσεις του ο Φίλιππος Βέροιας, ενόψει της νέας σεζόν. Οι Βεροιότες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μάριου Πουλιανίτη για τη θέση του point guard και ξεκινούν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι , με τον 22χρονο άσο να ντύνεται στα «κόκκινα» της ομάδας απ΄τη Βόρεια Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και η ανάρτηση του Φίλιππου Βέροιας για τον Μάριο Πουλιανίτη:

«Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Μάριο Πουλιανίτη. Ο 22χρονος (29/11/1999) αθλητής, κατάγεται από μια άκρως μπασκετική οικογένεια, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται στη νευραλγική θέση του point guard.

Ο Μάριος ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Αστέρια του κου Θόδωρου Ροδοπούλου, όπου και παρέμεινε μέχρι τα 18 του χρόνια. Έκτοτε, έχει αγωνιστεί για 4 σαιζόν στο Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής κατά σειρά με το Ανατόλια, τη Γέφυρα, τον Αίαντα Ευόσμου και τον Πανσερραϊκό.

Μάριε, σου ευχόμαστε να είσαι γερός, να αρπάξεις την ευκαιρία της Α2 από τα μαλλιά και να χαρείς μια ολοκληρωμένη μπασκετική χρονιά, βοηθώντας παράλληλα την ομάδα μας να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Χουγκάζ: «Όλοι μαζί για ένα ιστορικό αποτέλεσμα»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Νίκος Χουγκάζ. Ο διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου, Νίκος…