Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Φασούλας: Καλεσμένος στην εκδήλωση για την ανάπλαση του ΟΑΚΑ

Φασούλας: Καλεσμένος στην εκδήλωση για την ανάπλαση του ΟΑΚΑ

Την Τρίτη στις 20 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την παρουσίαση του Master Plan για την ανάπλαση του ΟΑΚΑ, με κύριο ομιλητή τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Η εκδήλωση είχε τίτλο «ΟΑΚΑ 2.0» και ανήκει στο συνολικό πλαίσιο του «Ελλάδα 2.0» που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση για την ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας.

Σε αυτή την εκδήλωση καλεσμένος από τους υποψηφίους προέδρους στις Εκλογές της ΕΟΚ,  ήταν μόνο ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου «Πρώτα το Μπάσκετ», Παναγιώτης Φασούλας, πράγμα που δείχνει ορισμένες τάσεις στο χώρο του μπάσκετ. Ο αστέρας του «έπους του 1987» που έβαλε το Ελληνικό μπάσκετ σε κάθε σπίτι ήταν καλεσμένος σε στην εκδήλωση για την ανάπλαση μεταξύ άλλων του «σπιτιού» της Εθνικής ομάδας καθώς, εκτός από το γήπεδο, στο ΟΑΚΑ στεγάζονται και τα γραφεία της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης.

Ακόμα, όπως αποκάλυψε στον αέρα του Over Fm 104.9 ο Γιώργος Κογκαλίδης, προκύπτει από το ρεπορτάζ ότι υπάρχουν στον ορίζοντα ραντεβού του Παναγιώτη Φασούλα τόσο με τον υφυπουργό Αθλητισμού,  Λευτέρη Αυγενάκη όσο και με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Τέλος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ενδεικτικό των αλλαγών που διαφαίνονται για τις τάσεις στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ, είναι η μη κλήση του Παναγιώτη Αναστόπουλου στο σεμινάριο διαιτητών του ΣΕΔΚΑ.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Αρίων – Νηρέας – 52-54 – «Λύγισε» στο τέλος…

Ο Αρίων, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες έχασε 54-52 από τον Νηρέα στο κλεισ…