Κεντρική Β' Εθνική Εθνικός: Πυροδότησε «βόμβα» Κασιούμη [pic]

Εθνικός: Πυροδότησε «βόμβα» Κασιούμη [pic]

andreas kasioumis ethnikos

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Εθνικός, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανδρέα Κασιούμη. Ο νεαρός σέντερ, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική Κατηγορία, συμφώνησε με την ομάδα του Πειραιά και θα την ενισχύσει τη νέα σεζόν.

Ο Ανδρέας Κασιούμης έχει ύψος 2,11 μ. και με την προσθήκη του ο Εθνικός βάζει έναν «πύργο» στη ρακέτα του και ισχυροποιείται ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά:

«Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Κασιούμη. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής, που πέρσι αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική Κατηγορία, θα ενισχύσει την ομάδα μας τη νέα σεζόν.

Ο Έλληνας σέντερ ύψους 2.11μ. ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Αμαρουσίου, ενώ στη συνέχεια μεταπηδηαε στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι Oettinger Rockets Gotha (Γ’ εθνική Γερμανίας) και Basketball Löwen Erfurt (Γ’ εθνική Γερμανίας). Ύστερα από δύο χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου αγωνίστηκε σε Αγρίνιο (Α2) και Καβάλα (Α2).

Ο ίδιος δήλωσε για τη μεταγραφή του στον Εθνικό: «Νιώθω ευγνωμοσύνη και χαρά για την ευκαιρία που μου δίνεται από τη Διοίκηση του Εθνικού Πειραιά να γίνω μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας. Εύχομαι μια καλή και υγιή σεζόν για την ομάδα μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…